Hotell, värdshus och villor i Siesta Key, Florida

June 5

Hotell, värdshus och villor i Siesta Key, Florida


Siesta Key ligger mellan Mexikanska golfen och Sarasota Bay. Med vita sandstränder och varma solen, är det en semesterfirare paradis. Eftersom det är så ett perfekt läge, hotell, värdshus och villor har vuxit upp över hela ön, som erbjuder ett utbud av boende. Ta med familjen, glömmer barnen och behandla hustru till en drömsemester. Eller bjuda in farföräldrar, oavsett storlek rum du behöver, hittar du det.

Banana Bay Club

Hotell, värdshus och villor i Siesta Key, Florida

Banana Bay Club erbjuder stranden villor och vattnet stugor

Banana Bay Club erbjuder villor på stranden eller vattnet fritidshus. Allt kan hyras dagligen, veckovis eller månadsvis. Inuti varje villa hittar du kabel-TV, och du är bara en kort promenad till deras stora poolen. Villorna varierar från sovrum för två hela vägen till rymden 10. Deras vattnet stugor alla kram Heron lagunen och linda runt en pool. Närheten till stugorna är en fiske däck och en leverans av kanoter och kajaker. Priser är beroende på säsong. Husdjur är välkomna mot en avgift. Parkering är gratis. Tvättstugor är på plats och Wi-Fi gratis.

Banana Bay Club

1101-1105 Point of Rocks Rd,

Siesta Key / Sarasota, FL 34242

888-622-6229

bananabayclub.com

Tropical Shores Beach Resort

Hotell, värdshus och villor i Siesta Key, Florida

Hoppa över varma stranden och koppla av vid poolen på Tropical Shores "privat pool.

Denna anläggning erbjuder ett urval av rum - från en mini effektivitet till en två sovrum svit. Alla rum har ett fullt utrustat kök eller kök, i-Pod dockningsstation, och HBO. Anläggningen ligger i den centrala delen av Siesta Key, så resor till södra spetsen, där du hittar en mer avslappnad livsstil, och resor i norr, där Siesta Village ligger, är ungefär lika avstånd bort. Anläggningen erbjuder en pool, shuffle board domstolar, och är bara ca en minut från stranden.

Tropical Shores Beach Resort

6717 SaraSea Circle

Siesta Key, Sarasota, Florida 34242

800-235-3493

tropicalshores.com

Hyatt Siesta Key Beach

Hotell, värdshus och villor i Siesta Key, Florida

Sola på Hyatts 300 fot sandstrand.

Hyatt erbjuder lyxiga hotellrum rätt på Crescent Beach. Varje rum har en privat terrass och stilrena möbler. Be concierge att ställa upp strandaktiviteter eller rekommendera en plats för att äta. Hyatt har kostnadsfri parkerings och kommer även barnvakt dina barn medan du koppla av på sina 300 fot av vit sandstrand eller ge dig ut för att äta på en av Siesta Key många restauranger. För utövandet entusiasten, vakna tidigt och slutföra din träning i Hyatt gym. Om du är en för alla klockor och visselpipor, kan Hyatt Siesta Key Beach ger dig boende som är i världsklass.

Hyatt Siesta Key Beach

915 Seaside Drive

Siesta Key, FL 34242

941-346-5900

HyattVacationclub.com


  

Kommentar