Hur man sminka till Riktigt Ojämn blek hud

February 23

Hur man sminka till Riktigt Ojämn blek hud


Makeup ansökan är en känslig process som lätt kan skapa en caked-on utseende eller vara alltför ren att erbjuda någon verklig täckning för ojämn eller fläckiga hud. Blek hud kan vara särskilt utmanande att göra upp med full täckning och samtidigt behålla de självlysande egenskaper som ger huden ett friskt utseende. Om du har blek torr eller fet hud med ojämna toner, krävs det noggranna blandnings och matchningstekniker för att skapa den perfekta täckning för din verkliga skönhet.

Instruktioner

1 Matcha grunden till din hudton så nära som möjligt. Testa produkten på huden i dagsljus för att skapa den bästa matchningen. Rosa undertoner arbetar för rättvis huden för att skapa en jämn och ljus hy. Välj en foundation som också ger dig full täckning.

2 Applicera en ärtstora mängd primer till ren och återfuktad ansikte. Primern kommer att skapa en smidig duk för makeup ansökan. Var noga med att täcka ansiktet jämnt.

3 Applicera en dime -stora mängd foundation på baksidan av din rena hand. Doppa foundationborste i grunden.

4 Svep laddade foundationborste ner näsryggen. Fortsätta arbeta grunden längs kindbenen och kinder med mjuka, svepande rörelser. Arbetet makeup ut mot tinningarna och ner till hakan.

5 Ladda borsten med den återstående grund och sopa den på mitten av din panna och haka. Arbetet grunden utåt mot kanterna av ansiktet tills allt grunden har väl blandat.

6 Lägg till lite extra grunden till alla områden som har rodnad eller hyperpigmentering. Var noga med att använda en liten mängd foundation på ögonlocken samt att skapa jämn täckning över ansiktet.

7 stöpplingen en liten concealer pensel i en kräm concealer. Applicera concealer till små brister eller ojämna områden som behöver koncentrerad täckning. Blanda i concealer försiktigt med fingertopparna, om det behövs.

8 Doppa en ren kabukiborste i några transparent puder och knacka bort överflödigt. Svep kabukiborste över hela ansiktet för att lägga grunden på plats för dagen.

Tips

  • Applicera kräm persika eller korall rodnar till dina kinder att skapa naturliga färg på huden med heltäckande foundation.
  • Applicera alltid foundation över ren hud för att undvika irritation och makeup uppbyggd.

  

Kommentar