Hur man torkar Nötter i en dehydrator

January 18

Hur man torkar Nötter i en dehydrator


Du kan torka nötter i ett livsmedel dehydrator att förkorta den naturliga torktider avsevärt. Nyskördade nötter innehåller ofta ett överskott av fukt i sin nutmeat. De fuktiga nutmeat firmor som fukt avlägsnas genom den upphettade luftströmmen av en livsmedels dehydrator. Temperaturer inom livsmedels dehydrator måste hållas relativt låg så muttrarna torr långsamt utan rostar eller förbränning. Torkade nötter kan lagras i månader utan hot om mögeltillväxt.

Instruktioner

1 Ta bort ett par brickor från maten dehydrator om nötterna är alltför stor för att passa in mellan fack i skalet. Sprid åt muttrarna i ett enda lager på varje återstående bricka i dehydrator.

2 Ställ in maten dehydrator till 100 grader Fahrenheit. Öppna så många ventiler som möjligt i botten och lock för att öka luftflödet och hålla temperaturen på en säker nivå.

3 Lämna muttrarna i dehydrator i 24 timmar innan sprickbildning i ett. Undersök nutmeat för textur och fuktnivåer. En väl torkad mutter släpper ofta lätt från skalet eftersom det har krympt under torkningsprocessen.

4 Kör dehydrator för ytterligare 12 till 24 timmar eller tills du är nöjd med den torra nötterna.

Tips

  • Placera en liten fläkt bredvid dehydrator att öka luftflödet och hålla temperaturerna låg under torkningsfasen.

  

Kommentar