Vilka frisyrer kan göras med en kort vinklad Cut?

January 11

Vilka frisyrer kan göras med en kort vinklad Cut?


En kort vinklad frisyr är en trendig och sofistikerat utseende. Flera stilar erbjuder variationer på denna look. Vissa är mer fashion-forward, medan andra följer en mer traditionellt utseende. Den typ av silhuett önskade bör komplettera de strukturella styrkor och svagheter i ansiktet.

Längd

En kort vinklad snitt bör upphöra någonstans mellan käklinjen och halsen strax ovanför kragen. Det är en stor nedskärning för tunt, rakt hår. Håret kan fönat rak och en glans produkt som används för att accentuera silkiness av fint hår. En kort vinkel snitt kan ha en dramatisk vinkling, med den främre exceptionellt längre än ryggen för ett elegant utseende.

Lugg

Lugg kan bäras sopas åt sidan eller över pannan, beroende på formen av ansiktet. En kvinna med en stor panna bör välja lugg som skärs rakt över, stripig eller skiktade och strukturerade. En kvinna med en fylligare ansikte kan dra nytta av längre, sida sopade lugg.

Ends

Tänk på hårtopparna innan man beslutar om en kort vinklad snitt. De kan skäras rakt över för att uppnå en titt där håret verkar liknar en gardin och det hela ligger tillsammans. En annan look är att ha ändarna skurna i en vinkel. Detta ger en mer "piecey" look populär i början av 2010-talet.

Lockig

Naturligt vågigt eller lockigt hår kan titulera in en kort vinklad snitt. En kvinna med naturligt rakt hår kan ställa håret i varma valsar eller använd en locktång för att skapa vågor eller lockar. Detta ser är mest attraktiva när påtagning formella slitage.

retad

Den vinklade bob är en snygg frisyr. Variation genom att ibland reta håret för att lägga fullhet. För att lägga till en hög lyft och mer fyllighet, sätta håret i stora, varma valsar högt på huvudet efter att ha lagt en mousse.


  

Kommentar