Hur man tar bort fläckar i Underkläder för damer

February 14

Kvinnors underkläder blir färgas för en mängd olika skäl. Lyckligtvis är de flesta kroppsvätskor och substans fläckar lätt tas bort från grundplagg med ett minimum av krångel. När man står inför en fläck, men är snabb action bäst; Om den felande ämnet tränger fibrer djupt nog, kommer det att lämna ett bestående intryck. Här är en kort primer på olika fläckar som kan hittas på damunderkläder, och hur man tar bort dem.

Instruktioner

En agera snabbt för att förbehandla och avlägsna kroppsfläckar. Eftersom många kroppsvätske fläckar innehåller protein, kan de lämna ett permanent märke på mycket kort tid. Försök att inte gnugga eller röra fläcken, om det alls är möjligt.

2 För menstruationsblodfläckar, kör helt enkelt plats i kallt vatten. Enligt Mrs Clean städning specialister: "Blood löser sig lätt i vatten - kallt eller kallt vatten Använd inte varmt vatten eftersom det kommer att laga blodet och du kanske aldrig att kunna få ut det.." Även om det är under vattnet, gnugga det att ta bort fläcken ännu mer.

3 Om blodfläck fortfarande inte kommer att komma ut, gör det möjligt för underkläder i blöt i kallt vatten i ca en timme, följt av tvätt i kallt vatten. Följ med 1 msk. av till kött och 2 tsk. kallt vatten på plats; låt den sitta i ungefär en timme, sedan tvätta igen. Du kan också prova väteperoxid för att avlägsna blod fläck om till kött är inte tillgänglig.

4 För avföring fläckar, blöt underkläder i varmt vatten och ett tvättmedel som har enzymer. Följ med en tvätt som innehåller blekmedel om tyget är blekmedel säker. Om inte, använd syrefärg säker blekmedel.

Tips

  • Om fläcken är inte helt ur underkläder, motstå torktumling tills fläcken är borta. Värme kommer att laga ämnet in i fibrerna, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att vika, även med blekmedel.

  

Kommentar