Frisyrer för verkliga livet

February 14

Frisyrer för verkliga livet


Styling håret från dag till dag kan bli tröttsamt. Om du har ont om tid på morgonen och inte vill se frumpy, är det viktigt att åtminstone göra ett försök med håret. Börja med att få den bästa snitt som fungerar med håret struktur, oavsett om det är rakt eller lockigt. Lär dig några frisyrer för verkliga livet för att se polerad varje dag.

Kort

Om du har kort hår, måste du åtminstone sätta en liten ansträngning i styling håret. Detta beror på att det inte finns möjlighet att snabbt sätta upp det i en hästsvans eller bulle. Det finns sätt att styla håret i verkliga livet som inte tar timmar. Applicera en liten klick av hår mousse i håret när den är fuktig. Stoppa håret bakom öronen, halka på ett pannband och du är redo att gå. Detta fungerar för hår som är Pixie kort till hakan längd. Om ditt hår ser burrigt när den torkar, kör en stor, rund borste genom det och spränga det snabbt med en fön.

Medium

Medellånga hår, som är i allmänhet runt axellångt, är mångsidig. En vardag frisyr för verkliga livet är en lång, vinklad bob. Detta bob sitter på axlarna och vinklar bara något bakåt. Denna stil är perfekt för dem med rakt hår. Bara glans serum och låt den lufttorka. Om du har en bit av våg i håret, lägga taggiga skikt. Applicera mousse, krama håret med fingrarna och torka den med en diffusor.

Lång

Långt hår kan ta längre tid att torka på morgonen och kan kräva ytterligare underhåll. Fördelarna är att man lätt kan dra upp och styla det. Ett sätt att göra detta är att sopa upp håret i en låg, snygg hästsvans och fäst med ett gummiband. Applicera en styling kräm till håret medan det är fuktigt och torka håret på låg värme. Om du vill ha den ner, använda en stor fat locktång för att göra lösa vågor i hela håret. Detta är perfekt för både arbete och fritid.

Lockig

Lockigt hår tar extra styling vård. Ofta lockigt hår är benägna till torrhet och frizz, mer så än rakt hår. Oavsett längd, rätt frisyr, med lager, är nödvändig för lockiga frisyrer för verkliga livet. Om håret inte har skikt, kommer botten poof ut och ser ut som en triangel. Ett snabbt och enkelt frisyr är att dra upp på håret tillbaka in i en halv upp-do. Fäst den med barrettes. En fullt upp-do, med rankor av lockar runt ansiktet, är en feminin look.


  

Kommentar