Hotell som ligger nära Epcot

May 22

Hotell som ligger nära Epcot


Experimentell Prototyp gemenskapen of Tomorrow (EPCOT) är en nöjespark som ligger i Walt Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida cirka 20 miles sydväst om centrum Orlando centrala affärsområdet. Parken har två delar: Future World, en mängd olika attraktioner utforska framtidsinriktade teknik och världen Showcase, som innehåller 11 paviljonger som representerar 11 länder runt om i världen. Flera hotell ligger i nära anslutning till Epcot, som erbjuder centrala platser, bra service och rimliga värde för området.

Holiday Inn Downtown Disney Resort Area

Holiday Inn Downtown Disney Resort Area ligger i Buena Vista nära Downtown Disney och cirka två miles från Epcot. På hotellet finns möteslokaler för upp till 600 personer, ett affärscenter, ett gym, en bubbelpool, en utomhuspool, en concierge och resedisk och en restaurang med full service och lounge öppen dagligen för frukost, lunch och middag. Rummen har en 32-tums LCD-TV, ett skrivbord med en lampa, en fåtölj, granit badrum, en trådlös telefon med telefonsvarare, hårtork, kaffebryggare, kylskåp och höghastighetsinternet. Från och med augusti 2010 rummen börjar på $ 93 per natt.

Holiday Inn Downtown Disney Resort Area

1805 Hotel Plaza Blvd.

Lake Buena Vista, FL 32830

407-828-8888

holidayinn.com

Hilton ligger i Walt Disney World Resort

Hilton ligger i Walt Disney World Resort ligger mittemot Downtown Disney och cirka två miles från Epcot. Hotellet har över 18.000 kvadratfot möten och evenemang utrymme, sex restauranger, fyra barer, ett affärscenter, en presentbutik, en concierge och resedisk, två utomhuspooler, en separat barnpool, bubbelpool och en gym. Rummen har en 37-tums LCD-TV, en MP3-dockningsstation, en granit badrum, videospel, en kaffebryggare, ett skrivbord, en hårtork, en dubbel-line högtalartelefon med röstbrevlåda och höghastighetsinternet. Från och med augusti 2010 rummen börjar på $ 159 per natt.

Hilton ligger i Walt Disney World Resort

1751 Hotel Plaza Boulevard

Lake Buena Vista, FL 32830

407-827-4000

hilton.com

Courtyard Orlando Lake Buena Vista i Marriott Village

Courtyard Orlando Lake Buena Vista i Marriott Village ligger mindre än en mil från Walt Disney World och cirka tre miles från Epcot. Hotellet har en inomhus- och utomhuspool, bubbelpool, gym, en concierge och resedisk, kaffe i lobbyn, ett businesscenter och en fullservice restaurang öppen dagligen för frukost. Rummen har satellit-tv, en hårtork, en dubbel-line högtalartelefon med telefonsvarare, ett skrivbord, en mikrovågsugn, en kaffebryggare och höghastighetsinternet. Från och med augusti 2010 rummen börjar på $ 79 per natt.

Courtyard Orlando Lake Buena Vista i Marriott Village

8623 Vineland Avenue

Orlando, FL 32821

407-938-9001

marriott.com


  

Kommentar