Gratis saker att på söndagar i Los Angeles, Kalifornien

July 3

Gratis saker att på söndagar i Los Angeles, Kalifornien


Att bo i Los Angeles kommer inte billig. Faktor i kostnaden för underhållning, och du kan verkligen gå sönder. Om du gör lite forskning, kommer du att finna att det finns massor av saker att göra och se gratis. På en söndag eftermiddag, kan du träffar stranden, gå på en vandring, besöka en Farmers 'Market, eller njuta av en picknick på historiska Griffith Park.

Få Aktiv gratis

Los Angeles har många natursköna promenader och vandringsleder. Komma i form kan vara gratis. Hoppa över gym på söndag, och huvudet mot Hollywood. Runyon Canyon är en 130 tunnland park med en mängd olika spår att välja mellan. Gör det till toppen av leden, och du kan njuta av utsikten över hela staden. I början av leden, besökare få en bild av Hollywood-skylten. Leden ger många idealiska fototillfällen. Det kostar inget att komma in Runyon Canyon, och husdjur är välkomna. Griffith Park erbjuder stor vandring och vandringsleder samt. Ta stigen upp till Griffith Observatory, och dra nytta av deras fria attraktioner. Antagning till observatoriet är gratis vissa dagar under hela året, men du kan alltid njuta av utställningar och visar gratis.

Lär gratis

Om du eller dina ungar har en kärlek till dinosaurier, besöka La Brea Tar Pits. Beläget i Hancock Park, är La Brea hem för många Ice Age fossil. Det finns 400 arter vars fossil kan upptäckas vid Pits. Ta en rundtur i Walt Disney Concert Hall, och lära sig om arkitektur och historiska fakta om denna ikoniska plats. Det finns gott om museer med fri entré. The Getty Villa ligger mittemot Stilla havet i Malibu. Museet är tillägnad studiet av forntida Grekland, Rom och Etrurien kulturer. Trädgårdarna och fontänerna vetter mot havet, erbjuder tydliga åsikter och bild möjligheter. California Science Center och Los Angeles Maritime Museum är också fri att utforska.

Hit the Beach

Du kan alltid räkna med fri entré till stranden. Ta en simtur, surfa eller organ surfa. Packa en lunch och picknick vid vattnet. Spara pengar på ett solarium, och få lite färg genom att ligga på sanden. På Zuma Beach kan du spela volleyboll, kör längs stranden, eller slå vågor gratis. Du kan parkera på stranden mycket för en avgift eller park på gatan gratis. Besök Hermosa Beach och du kan besöka affärer, barer och restauranger efter en dag på sanden. Hermosa Beach är värd gratis konserter och speciella evenemang under hela året. Det finns gott om parkeringsplatser runt stranden, men du kan parkera gratis om du är villig att gå några kvarter. I Marina del Rey kan du cykla, roller blad, jogga, och kajak i natursköna vattenleder.


  

Kommentar