Hur man gör bakplåtspapper kottar för isbildning

April 12

Hur man gör bakplåtspapper kottar för isbildning


Många genomförda tårtadekoratörer använder pergament koner till rör glasyrer och fyllningar på bakverk. Bakplåtspapper kottar är mer gynnsam för vackra dekoratör resultat, eftersom en kaka dekoratör har mer kontroll över en pergament kon än en vanlig bakverk väska. Eftersom pergament kottar är disponibel, kan du enkelt göra upp en strut för varje färg glasyr och förenkla din tårta dekorera processen. Gör små eller stora pergament koner för mängden isbildning måste du ansöka till bakverk.

Instruktioner

1 Bestäm vilken storlek pergament kon du behöver. Om du vill placera cirka en kopp isbildning i konen, behöver du en 16-tums-by-12-tums ark av pergament papper halve, i två trianglar. Om du vill placera cirka ½ kopp isbildning i konen, skär en 8-tums-by-12-tums rektangel i halv, i två trianglar.

2 Riv en lämplig storlek ark av pergament papper och mäta det i en rektangel för att göra antingen en stor eller en liten kon. Skär rektangeln i hälften diagonalt för att göra två trianglar.

3 Ställ in triangel framför dig på en plan yta med bottenpunkten närmast dig.

4 Dra det högra hörnet över så det når botten punkt i triangeln och lockar i något. Håll dessa två punkter tillsammans med tummen och pekfingret.

5 Föra den vänstra punkten över den rundade pergamentpapper till denna punkt är omedelbart bakom rätt punkt. Håll alla tre punkter tillsammans med tummen och pekfingret.

6 Justera bottenpunkter tills spetsen på änden av könen är mycket skarp och spetsig.

7 Placera en längd av genomskinlig tejp längs den yttre kanten av pergamentpapper för att hålla kon tillsammans.

8 Skär spetsen av pergament konen bort med sax. Ta bort cirka toppen ¾ tum av toppen av konen att göra det möjligt för dig att sätta in dekoratör tips för isbildning. Om du är osäker på hur mycket av spetsen för att ta bort, missta sig på sidan av skära av för lite; Om du klipper bort för mycket, kommer dekoratör spetsen falla genom hålet.

9 För in dekoratör spetsen ner genom den stora öppna änden av könen så att den spetsiga spetsen av dekoratör spetsen passar genom hålet du skär i könen.

10 Fyll konen ungefär hälften full av isbildning använda spateln för att pressa glasyren ordentligt. Vik den öppna kanten av pergament konen ner och rulla kanterna tätt för att stänga kon.


  

Kommentar