Sätt att använda Rescue Remedy

April 15

Rescue Remedy är en helt naturlig, alternativ medicin som många djurägare använder för att hjälpa sina djur med beteende- och fysiska problem. Tillverkad av en specifik kombination av blomma essenser kan Rescue Remedy användas på kaniner, fiskar, katter, hundar och andra djur.

säkert alternativ

Många veterinärer och holistiska utövare rekommendera användningen av Rescue Remedy på husdjur för behandling av beteendeproblem som historiskt löses med starka, potentiellt skadliga mediciner. Beteendemässiga och känslomässiga problem som separationsångest, extrem motvilja till veterinären och rädslan för höga ljud ofta behandlas med lugnande medel, som Valium eller Acepromazin. Båda dessa läkemedel kan orsaka långvariga hälsoproblem, bland annat lever- eller njursjukdom. Rescue Remedy kan vara lika effektiva i att hjälpa till med dessa frågor och inte utgör de potentiella riskerna.

coping Hjälp

Rescue Remedy är också indicerat för att hjälpa till med känslomässiga problem. Rescue Remedy har varit till nytta i att hjälpa hundar som har drabbats av övergrepp, chock och trauma. Denna naturliga terapi har också använts för att hjälpa hundar anpassa sig till nya situationer. Det kan vara stressande för ett husdjur när nya djur eller människor in på deras hushåll. Dessutom kan det vara lika svårt när ett husdjur måste anpassa sig till en ny miljö, såsom en kennel eller nytt hem. Rescue Remedy har visat sig hjälpa djuren hantera dessa situationer.

tvångsmässiga problem

Vissa hundar har tvångsstörningar och kan tugga eller slicka ständigt på områden där detta är ingen fysisk problem uppenbart. Det finns också djur som bark eller brus alltför utan någon uppenbar anledning. Båda dessa tillstånd kan potentiellt lösas med användning av Rescue Remedy. Den kan också användas när katter kissar felaktigt till följd av ett beteende problem.

Dosering

Rescue Remedy kan ges till ett sällskapsdjur i sin mun eller kan placeras på de näsa, öron eller fötter. Man kan också administrera medicinen i djurets mat eller vatten. Det rekommenderas att ge fyra droppar.


  

Kommentar