Huskurer att ta bort mörka ringar från under ögonen

May 10

Mörka ringar under ögonen är pinsamt och kan göra en person ser äldre och slitna. Bortsett från de grundläggande koncepten för en hälsosam kost, och massor av vila, ibland mörka ringar fortfarande inte kommer att försvinna. Det finns några enkla huskurer för att hjälpa till att avlägsna mörka ringar under ögonen --- alla är låg kostnad, och troligen redan i ditt hem. Åtgärder såsom gurka, mjölk och te är alla beprövade sätt att ta bort mörka ringar från under ögonen och innehåller inga skadliga kemikalier eller ingredienser.

gurka skivor

Gurka skivor är en av de mest effektiva hem-avhjälpa behandlingar för mörka ringar och svullnader under ögonen. Skivorna fungerar ännu bättre när kylda, som kylan på huden att stimulera och stärka huden och lämnar dig pigg och full av energi. Skär två skivor av gurka, ca 1/4 tum tjocka, och i kylskåp i ca 15 minuter. Placera över ögonen, och luta dig tillbaka och koppla av i cirka 20 minuter. Ta bort skivor och antingen kasta bort dem, eller du kan även äta dem om du vill.

Mjölk

Mjölk är en beprövad hem botemedel i elimineringen av mörka ringar under ögonen. Blötlägg två bomulls kosmetiska rundor i kall mjölk. Dessa finns tillgängliga på alla apotek eller livsmedelsbutik i din makeup gången på $ 1-till- $ 3 per 60-pack, och används typiskt för att tillämpa eller ta bort smink. Efter bomulls rundor har absorberat mjölken, placera en bomull runt över varje öga, och låt sitta i 10 till 15 minuter. Skölj ögonen efter denna procedur är klar.

Kamomill Tepåsar

Tepåsar är en känd hem botemedel för att avlägsna mörka ringar och ögon svullnader. Kamomill är också ett känt botemedel för att lugna huden, så kamomillte är en perfekt lösning för att ta bort mörka ringar från under ögonen. Gör en pott av kamomill te att dricka, och satte den använda påsen i kylskåp i cirka 20 minuter, tills kyld. Placera en tepåse direkt ovanpå den mörka cirkeln av varje öga, och låt sitta i ca 20 minuter. Sedan, skölj ögon och tillämpa en fuktkräm för att förhindra uttorkning och för att öka elasticiteten i huden.


  

Kommentar