Hur man sminka på nedåt Eyes

February 16

Hur man sminka på nedåt Eyes


Gör de yttre hörnen av dina ögon lutning nedåt, att du ser trött och deprimerad? Här är en snabb fix som används av makeup artister och kändisar att göra även de mest downtured ögon mer lysande.

Instruktioner

1 Börja med ren hud fri från smuts, sot och smink från dagen innan. Prep ögonlock för makeup ansökan med ögonskugga primer. Smidig concealer och smälter på under ögonen område att lysa ögon och hjälpa dem att se mer vaken.

2 Tryck en ljus ögonskugga på från fransraden till globlinjen. Detta fungerar som din bas färg.

3 creste sidled V på ytterkanterna på dina ögon med hjälp av mörk skugga och en platt ögonskuggspensel med ett litet huvud att lägga färg ner exakt. Detta är den faktiska steg för vanliga veck makeup ansökan. Blanda uppåt och utåt för att skapa en illusion av mer upplyfta ögon.

4 Linje övre franskanten med linjen tunnare vid de inre hörnen och tjockare vid ytterkanterna. Wing utåt för att ytterligare dra utseendet på ögonen uppåt. För mest synlig effekt, använd en svart vätska liner eller åtminstone en krämig starkt pigmenterad penna. Håll nedre frans linjer utan mörka liner så att ögonen inte ser botten tunga, alltså upphävt upplyft effekt. Du vill öppna ögonen, och du kan uppnå detta genom att försiktigt kladdar vit eller silver ögonpenna på inre botten fälgar.

5 polska pannan med ljus ögonskugga eller subtil highlighter. Curl fransarna att ytterligare öppna ögon. Kör en förlängning och förtjockning mascara genom fransarna, hålla programmet på botten de minimala. Om du vill tillämpa enskilda falska frans kluster i mitten av din övre franskanten hela vägen mot kanterna.

Tips

  • Välpreparerade och definierade ögonbryn göra någon ögonform ännu vackrare, men de särskilt göra underverk på nedåt ögon genom att ge dem en ljusare, mer öppna utseende. Behåll dina ögonbryn genom att trimma dem och ta bort strays på en regelbunden basis.
  • Undvik att gå lägre än den yttre kanten av ögonen när de ansöker färg. Detta drar sitt utseende ned i stället för upp.

  

Kommentar