Motell i Paragould, AR

May 5

Motell i Paragould, AR


Paragould, Arkansas, är i deltaregionen av staten, med Little Rock till dess sydväst och Memphis till dess sydost. Staden inkorporerades i 1883 som en stad rik på järnväg historia och ädellövskog. Idag är Para kallas en "main street community" med ett centrum distrikt som anges i det nationella registret över historiska platser. Besökare som vill upptäcka mer om stadens rika historia eller dess många attraktioner kan bo på ett av stadens rekreationsrika motell.

Quality Suites

Den Para Quality Suites motell ligger på West Kings Highway, nära stadens historiska centrum. Motellet ligger bara några minuter från Arkansas State University-Gould, Craighead Forest Park och Crowley Ridge College. Förutom de Motell på plats restaurang och lounge kan gästerna njuta motellets uppvärmda inomhuspoolen och barnpoolen. Quality Suites motell i Paragould har djurvänligt boende med gratis höghastighetsanslutning till Internet i alla rum, gratis lokala och fjärrsamtal och ett träningsrum.

Quality Suites

2310 W. Kings Hwy.

Paragould, AR 72450

870-239-2121

qualityinn.com

Best Western Rustic Inn

Best Western Rustic Inn är på Linwood Drive i Paragould, Arkansas. Motellet stoltserar ger utmärkt södra gästfrihet och kundservice, och erbjuder gästerna en kontinental frukost varje morgon med belgiska våfflor, pålägg, en Stång, färsk apelsinjuice, kaffe och mer. Best Western Rustic Inn har rymliga rum med vardera en kabel satellit-tv med HBO. Vissa rum är quipped med ett kylskåp, mikrovågsugn eller spa Jacuzzi. Motellet har en utomhuspool, lastbil och RV parkering och en golfbana.

Best Western Rustic Inn

3009 Linwood Drive

Paragould, AR 72450

870-239-2161

bestwesternarkansas.com

Holiday Inn Express

Para s Holiday Inn Express Motellet är på Linwood Drive. Affärsresenärer kommer att njuta motellets läge, som dess en 30-minuters bilresa från Jonesboro flygplats, motellets 24-timmars businesscenter och gratis trådlös tillgång till Internet i varje rum. För fritidsresenärer, är Holiday Inn Express motell bekvämt nära Crowley Ridge Nature Center och den historiska Collins teatern i centrala Paragould.

Holiday Inn Express

3502 Linwood Drive

Paragould, AR 72450

870-236-9999

hiexpress.com


  

Kommentar