Hur tjäna pengar med Aquarium Coral

March 30

Hur tjäna pengar med Aquarium Coral


3000 ton av koraller handlas cirka internationellt varje år för användning i akvarier. Enligt uppgifter från konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter, är USA den största importören av levande korall och rev rock. De största exportörerna är Indonesien, Fiji och Salomonöarna. Aquatic handel kan vara lönsamt, men som med alla företag, måste du förbereda.

Instruktioner

1 Studie marinbiologi och bli kunnig om koraller. Att ha en god förståelse för dina produkter kommer att hjälpa dig att få trovärdighet på marknaden.

2 Källa miljövänligt korall. Den decimering och äventyrande av världens naturliga korall-rev system är av betydande intresse för ekologer. Enligt Frag Outpost webbplats är "förökning och vattenbruk av koraller oerhört viktigt att revet akvariet hobby. Inte bara detta bidrar till att bevara och begränsa vad skördas från naturliga rev, men det bidrar också till att skapa en trevlig marknad mer konsument . "

Se till att du alltid kan möta efterfrågan genom att köpa från tillförlitliga källor.

3 Forskning marknaden för koraller. Med 80 procent av den internationella handeln korall som importeras till USA, det finns en marknad för det. Du måste avgöra var din plats på marknaden är och om du kommer att sälja grossist eller direkt till kunderna. Du måste också noggrant undersöka dina konkurrenter och prisstrukturen. Du måste kunna erbjuda liknande produkter till lägre priser.

4 Beräkna din vinstmarginal. Bestäm hur mycket dina kostnader och overhead blir och hur mycket du kommer att behöva ta betalt för dina produkter för att göra verksamheten lönsam.

5 Kontakt akvarium och djuraffärer att erbjuda dina produkter. När du kontaktar stora detaljhandelskedjor, försök att bygga upp goda relationer med sina produkt köpare.

6 Skapa en webbplats genom vilken de kunde lämna onlineförsäljning. Inrätta ett PayPal-konto och kreditkorts handelsfartyg konton att erbjuda säkerhet och enkel betalning för kunderna. Om du inte vill sälja direkt, kontakta online försäljare för att se om de kommer att lagra dina korall produkter.


  

Kommentar