Hur ta hand om Wolfgang Puck Kokkärl

April 6

Hur ta hand om Wolfgang Puck Kokkärl


Wolfgang Puck började matlagning med sin mor i Österrike och arbetat i olika fina restauranger i Frankrike tills han kom till Amerika vid 24 års ålder Sedan dess har han förändrat sättet att diners i USA titta på mat med sin fusion av franska , asiatiska och California-inspirerade rätter. Dessutom skapade han Wolfgang Puck Worldwide med ett komplett sortiment av husgeråd, inklusive köksprylar, el och köksredskap av rostfritt stål. Med rätt skötsel kommer din Wolfgang Puck kokkärl tjäna dig väl i många år framöver.

Instruktioner

1 Tvätta kastruller och stekpannor. Innan du använder Wolfgang Puck köksredskap, tvätta den i varmt tvålvatten och skölj den ordentligt. Kokkärlet är säkert att sätta i diskmaskinen; rekommenderar dock tillverkaren handtvätt det för optimal glans och minimering av spotting.

2 Ta bort fläckar omgående. Om vattnet innehåller kalcium, kan det lämna flerfärgade streck eller fläckar som kan tas bort med varmt vinäger. Andra fläckar kan avlägsnas genom att koka ungefär en tum vatten med en icke-citron diskmedel i 15 minuter. Låt blandningen svalna och låt rinna av och skölj kokkärlet noggrant. Om du märker fläckar på undersidan av dina kastruller och stekpannor, använder ugnsrengöringsmedel att ta bort dem. Du kan också använda rengöringsmedel för rostfritt stål för att hålla din kokkärl ser ut som ny.

3 Koka på medellång till medelhög värme. Bottenytan av kokkärlet är konstruerad av inklämt aluminium, som leder värme mycket effektivt. Använda hög värme kan orsaka mat att laga mat för snabbt eller bränna, vilket i sin tur kan skada kokkärlet.

4 Fry livsmedel genom att låta din omelett eller traktörpanna att förvärma innan du lägger olja till den. Lägg sedan till olja till pannan och låt den bli varm innan du lägger den mat du kommer att laga mat. Detta kommer att förhindra mat fastnar så bra som möjligt skrovlig din rostfritt stål köksredskap.

Tips

  • Wolfgang Puck köksredskap är ugnen säker till 400 grader Fahrenheit. Detta inkluderar handtag och lock.
  • Använd grytlappar medan matlagning tills du vant sig kokkärlet. Medan handtagen är utformade för att minska värmeöverföringen, kan de ibland bli varm när den används på toppen av kaminen. Handtagen blir varm om den placeras över en varm brännare eller i en varm ugn.
  • Om du laga mat på en gasspis, hindra lågan från att krypa upp sidorna av köksredskap. Detta kan missfärga sidorna av dina kastruller och stekpannor.
  • Lämnar tomma kokkärl i en varm ugn eller på en varm spishäll kan förstöra din kokkärl eller skada spisen.

  

Kommentar