Hur man släppa ut midjan Mäns klänning byxor

May 29Mäns klänning byxor är ganska lätt att ändra. Dock måste tillräckligt med material att vara närvarande och synlig för att släppa ut midjan på mäns byxor ordentligt. Mitt bak söm underlättar denna process. Öva de steg som används i släppa ut midjan i mäns klänning byxor kan hjälpa dig att göra ändringar med lätthet.

Instruktioner

1 Ta del av bandslingan av byxorna så linningen insida mitt bak delar är synliga.

2 Ta bort bältessling s stygn från botten, liksom de som fäster slingan till byxorna. Skär av alla trasiga trådar.

3 Öppna linningen helt. Observera hur mycket sömsmån du har på sidan av linningen.

4 Markera din stitchline. Använda en linjal, en markör och en grupp av inriktade stift.

5 Observera horisontell söm som förbinder linningen till byxorna. Se till att alla sömmar är ännu.

6 Sy längs markeringarna i steg 4. Använd en tung nål. Smalna i den befintliga sömlinjen och röra sig långsamt.

7 Låt ut sömmen enligt dina markeringar i steg 4. Taper det enligt längden som du släppa ut sömmen. Ta bort den gamla sömmen och plocka ut de gamla trådar.

8 Granska ditt arbete på höger sida av byxorna för att se att sömmar match. Om de inte gör det, slita och göra om den del som är över gränsen. Om avvikelsen är mindre, lämna den ensam; bandslingan kommer att dölja det när ett bälte bärs.

9 Ta fingret och tryck på insidan sömmen öppen. Vik det nedåt, säkerställa jämnhet i överkant. Se till att sömsmån är platt.

Järn ner linningen. Tryck på mitt bakre sömmen öppen. Vänd byxorna på den högra sidan och järn den nya sömmen.

10 Visa sömlinjen. Testa den med järn. Om det pressar ut utan synlig spår av den ursprungliga linjen, har du gjort det på rätt sätt. Om den gamla linjen är fortfarande synliga, ta den till kemtvätten för ånga.

11 stygn i depression eller "dike" av sömmen där linningen möter sätet. Låt inte symaskinen för att fånga tyget på linningen. Inspektera din dikes stickningar. Kontrollera att start- och slutpunkter från centrum tillbaka sömmen är desamma.

12 Returnera bältesögla till byxorna. Börja med den nedre kanten. Sy det med räta mot räta på den nedre kanten av linningen.

Fästa den övre kanten av bandslingan. Vik tillbaka hur det var innan du tog isär. Med hjälp av en raksöm, gå fram och tillbaka flera gånger. Se till att du har tillräckligt med slack i slingan för en mans bälte.


  

Kommentar