Hur man ansöker Avon Instant manikyr nagellack

December 2

Hur man ansöker Avon Instant manikyr nagellack


Inte alla har tid att besöka en salong eller spa för att få perfekt polerade naglar. Måla dina egna naglar kräver en stadig hand och nagellack som är fri från klumpar eller partiklar. Ett sätt att uppnå sömlöst polerade naglar hemma är att kringgå traditionella nagellack och istället använda nagellack remsor som Avon Instant manikyr Dry Emalj Strips.

Instruktioner

1 Ta bort gamla nagellack från naglarna med hjälp av bomullstussar och tops indränkt i nagellacksremover. Använd lätt tryck för att se alla gamla polish avlägsnas. Du kan behöva hålla blöt bomullstuss på toppen av områden där nagellack tillämpades i tjocka skikt eller har trängt in nagelbanden eller omgivande hud. Tvätta händerna och torka.

2 File spikar i den form du vill. Satsa på fyrkantiga tips för att ge dina naglar mer styrka.

3 Buff toppar naglarna för att skapa en jämn yta utan stötar; Detta förbereder nageln för emalj polska remsor.

4 Applicera en liten mängd av nagelband grädde till varje spik och låt den verka i fem minuter. Med hjälp av en nagelband pinne, tryck försiktigt nagelbanden tillbaka för att exponera mer yta av nageln. Tvätta och torka händerna igen för att avlägsna damm kvar från arkivering naglarna.

5 Applicera fuktighetskräm till händer och naglar. Låt fuktighetskräm i blöt i fem minuter. Använd en annan bomullstuss med spik poler remover för att gå tillbaka över topparna på alla naglar för att avlägsna eventuella fuktrester. Låt händerna lufttorka eller försiktigt torrt med en mjuk trasa eller handduk.

6 separata 10 remsor från Avon Instant manikyr Dry Emalj Strips rutan. Ta inte bort plastskyddet av någon remsa eftersom det utsätter självhäftande baksida som krävs för ansökan.

7 Håll varje remsa till en spik för att bedöma bredden av varje remsa. Om det behövs, trimma remsorna med vass sax, så att varje remsa är monterad på en av dina naglar. Rada upp banden i den ordning du kommer att använda dem.

8 Ta bort limmet täcker från ett band och placera remsan på en spik. Se till den bredaste delen av remsan, den bakre delen, täcker din nagelband område men inte röra din hud. Tricket är att få remsan omfattar endast nageln.

9 Smooth ner remsan med hjälp av fingertoppen och tryck försiktigt överskjutande del hänger över nageln under nageln spets. Använd nagelband pinne för att ta bort den vikta överskott spikband från under nageln.

10 Upprepa processen för alla naglar.

Tips

  • Använd en pincett för att hjälpa dig att få klisterremsan i rätt position innan utjämning ner över varje spik.
  • Remsorna är klibbiga, inte klibbigt, men kommer att vidhäfta till sig själva om delar av nagellacket remsan kommer i kontakt med varandra.
  • När bandet har placerats på spiken, kommer du inte att kunna flytta den.

  

Kommentar