Hur man bär One hästsvans Updo Wedding frisyr för bröllopsdag

November 8

Ett bröllop kräver en glamorös frisyr för bruden, och ingenting är så speciellt som en updo. Denna klassiska frisyr gör någon brud känns som en prinsessa. Den hästsvans updo är lätt att göra och ser fantastisk när prydd med blommor eller juveler. Det är så enkelt även bruden själv kan göra håret för bröllopet. Allt som krävs är lite träning.

Instruktioner

1 Tvätta håret dagen före bröllopet. Det kan vara svårt att arbeta med nytvättat hår.

2 Prep håret med hårgelé. Ett bröllop updo kräver en jämn utseende som kommer att behöva pågå i timmar. Om du har naturligt lockigt hår, kan du behöva använda en uträtning gel.

3 Del håret på endera sidan eller i mitten. Dra tillbaka till en låg, hån hästsvans mot nacken på nacken och säkra den med ett tunt, täckt gummiband.

4 Jämna sidor och kronan av håret med en kam. Om det behövs, använda mer gel för att få en slät utseende.

5 Dölj täckt gummiband med verkliga eller silke blommor eller kanske hår juveler. Fäst dem ordentligt eftersom du inte vill att de faller under bröllopet.

6 Avsluta ditt bröllop utseende med massor av hårspray. Om du använder riktiga blommor i håret, försök att inte få för mycket spray på dem.

Tips

  • Öva ditt bröllop updo i förväg. Du behöver känna lugn och avslappnad om varje aspekt av ditt bröllop på den stora dagen.
  • Hitta en vän som kan hjälpa dig med din updo om du är nervös om att försöka det själv.
  • Även färska blommor är underbara, kommer sidenblommor bli lättare att säkra din hästsvans.

  

Kommentar