Regler för fågelholkar

February 12

Regler för fågelholkar


Fågel utfodring kommer i andra till trädgårdsarbete på listan över mest populära fritids i Nordamerika. Det är enkelt att göra och inte alltför hårt på din plånbok. Grundläggande fågelholkar är billiga, tillgängliga överallt och finns i en mängd olika färger för att locka olika typer av fåglar som ger en potentiellt pedagogisk erfarenhet, att öka mängden av fåglar som besöker din gård, några saker att tänka på är frön, plats, vatten och ekorrar.

Frön

Fåglar vilja ta ut sina favoritbitar i utsädesblandningar som kan orsaka en stor röra av tappade, oönskade frön runt mataren. Hänga flera matare som erbjuder endast en typ av utsäde för att lösa detta problem och locka den största mängd fåglar. Om du bara kan erbjuda en typ av frö bör det vara solrosfrön eftersom många fåglar som det. Förvara frö i en ren och torr plats för att förhindra mögel.

Plats

Häng matare i en plats som är lätt att se och bort från fönstren. Placera dem i träd eller inom fem till 12 fot i ett träd eller buske kommer att locka flest fåglar till din feeder eftersom de känner sig skyddade mot rovdjur och det ger dem en plats att abborre.

Vatten

Vatten är en nödvändighet för hälsan hos fåglar och de behöver det vardagliga som alla andra djur. Du kan sätta i nästan alla behållare och behöver bara fylla på det dagligen. När det är extremt kallt ute, kan du växla behållare med vatten, hålla en upptining inomhus och den andra utanför tills det fryser.

ekorrar

Ekorrar kan förstöra dina fåglarnas dag genom att äta upp alla frön. Om du har ekorrar i din trädgård, överväga att köpa ekorre säkra matare eller placera en skärm under mataren. Ett annat alternativ som är ekorre vänliga är att ge ekorrar sin egen matar. Införliva torkad majskolv och isolera mataren på en plats bort från fågelholkar.


  

Kommentar