Saker att plocka upp hundhår

June 19

Saker att plocka upp hundhår


Hundägare älskar deras hundar, men vad de inte älskar är håret att deras fyrbenta vänner lämnar på de objekt de möter. Plocka upp efter din kasta hund kan vara en verklig smärta, men det behöver inte vara. Allt du behöver för att ta kontroll över detta problem är att lära hemligheter att plocka upp djurhår och de punkter som kan göra detta rena upp uppgiften mycket lättare.

Vakuum och tillbehör

Innan de satsar pengar i PET hårborttagning produkter, prova att använda hushållsartiklar först. En av dessa saker är en enkel vakuum. Dammsugning kan göras på mattor, kakel, trä, och många andra typer av golv. Använd vakuum för fästslangen till avlägsna Aby djurhår som har fastnat soffor och stolar.

lint Brush

Den klibbiga, tejplik papper på en lint pensel plockar upp djurhår. Rengöringsborsten kan säkert användas på mattor, hårda golv, gardiner, soffor, kläder eller något annat område där djurhår är närvarande. Med hjälp av en rengöringsborsten är billigt, mycket effektiv och portabel.

Gummihandskar

Bär engångshandskar av latex är ett annat alternativ för att plocka upp hundhår. köra försiktigt din behandskade hand längs det område som täcks med hund hår. Pälsen kommer att hålla fast handsken lätt hårborttagning. Alla päls som inte fastnar på handsken kommer klumpar, vilket gör det lätt att plocka upp och kasta bort. Med hjälp av en torr latexhandske fungerar alldeles utmärkt, men något dämpande handsken före användning gör det lite lättare för päls att hålla.

Hook och Loop Tape

Krok och ögla band är inte bara för att hålla saker tillsammans, det fungerar också som en hund hår borttagningsverktyg. Gnugga kroken sidan av bandet över päls kommer att få den att fastna. Ta bort päls från kroken sidan av bandet och upprepa så ofta som behövs.


  

Kommentar