Hur man gör hemmagjord glass Utan Rock Salt

September 8

Även om du inte har stensalt eller en glassmaskin, kan du fortfarande ha färska, hemlagad glass som helst på året. Denna verksamhet är särskilt bra för barn som kan bränna ut en del av sin överskottsenergi när de skaka påsarna. Det bästa är att varje portion kan anpassas till särskilda smakpreferenser före blandning. Se avsnittet tips för mer information.

Instruktioner

1 Tillsätt is och salt i stora gallon storlek zip top väska.

2 Kombinera socker, grädde (eller mjölk) och vanilj i mindre plastpåse och försegla.

3 Tillsätt plastpåse med glass blandningen i extra stor plastpåse. Försegla den större påsen.

4 Sätt de två påsarna i gallon påsen med is i det, och försegla gallon stora påse.

5 Skaka gallon stora påse kraftigt i 10 till 15 minuter beroende på hur kallt dina ingredienser var när de var blandade.

6 Avlägsna minsta påsen från de andra två, kontrollera glass för konsekvens, lägga till önskade blandningen i beståndsdelar och njuta.

Tips

  • Om du lägger till fasta ämnen som choklad chips, cookie smulor eller godis bitar, rör dessa i efter glassen har frusit. Detta kommer att säkerställa att ingenting är i vägen för att frysa glass så fort som possible.To krossa din is, du kan lägga den i en zip top väska, täck med en handduk, och bryta den med en hammer.Diabetics kan ersätta 2 till 3 paket av Equal Splenda eller Sweet & Low för socker (Obs: det fortfarande kommer att vara socker från grädde eller mjölk som används.) Detta fungerar bäst och fryser snabbast om man blandar var och en i sin egen gallon zip top väska med ice.If du gör flera portioner, kanske du vill köpa en 8-10 pund påse med is.
  • Dubbel väska din glass väska, så att i händelse av en läcka från ytterpåsen, du kommer inte att ha salt is cream.Watch ut för hjärnans frysa.

  

Kommentar