Hur tillbringa en eftermiddag i nedre Manhattan

September 10

Att försöka se allt på Manhattan i en eftermiddag är bara dumt. Du kommer att upptäcka att du verkligen inte kommer att kunna njuta av din dag eftersom du kommer att vara i en hast. Försök istället att se staden i några dagar genom att skära Manhattan i portioner. Här är hur du kan tillbringa en eftermiddag i nedre Manhattan.

Instruktioner

1 Se World Trade Center. Även om en stor del av webbplatsen är blockerad på grund av byggandet, är WTC platsen fortfarande värt mödan. Allt från bilder av tvillingtornen i förteckningen över namnen på alla dem som dödats på 9-11 är särskilt rör sig om du aldrig har varit till platsen innan.

2 Besök St Pauls Chapel. Tvärs över gatan från World Trade Center, kan detta kapell inte vara så stor som några av de större kyrkor / katedraler i Manhattan, men det är fortfarande speciell. 9-11 minnesmärken samt andra artefakter kan hittas på St Pauls. Du kan även delta i en tjänst.

3 Gå igenom det finansiella distriktet. Höjdpunkten i detta, naturligtvis, är Wall Street, särskilt New York Stock Exchange. Jätten amerikanska flaggan hängande utanför NYSE är en av dessa "måste ha" fotografier för någon resa till staden för första gången.

4 Ta en promenad runt Battery Park. Detta är ett utmärkt sätt att njuta av Lower Manhattan på en varm och solig eftermiddag. Det finns en särskild 9-11 minnesmärke i Battery Park samt köpmän och försäljare. Du kan också få en fantastisk utsikt över Frihetsgudinnan från Battery Park eller bara sitta ner på en av de många bänkar och njuta av landskapet omkring dig.

5 Besök South Street Seaport. South Street Seaport har något för alla. Bra restauranger med uteservering och många affärer väntar dig vid South Street Seaport. Detta område på nedre Manhattan är bra om du letar efter en bit att äta, att göra vissa shopping eller bara ta en promenad både inom och utanför.

6 Gå över Brooklyn Bridge. Tar denna minnesvärda resa är ett utmärkt sätt att antingen börja eller avsluta din dag. Om du har tid, kan du även göra återresan till fots. Kom ihåg att ta med en kamera om du planerar att ta denna vandring.


  

Kommentar