Sevärdheter i närheten av Larchmont, New York

January 23

Beläget i Westchester County, Larchmont, New York, är ungefär 25 miles från New York City på Long Island Sound. Diminutiv på bara en mil torg, byn ligger inom staden Mamaroneck. Uppkallad efter den lärk träd, är Larchmont känd som en by med trädkantade gator. Det var en sommar lekplats för de östra kostnaden elit i slutet av 19-talet; många av de ursprungliga viktorianska "stugor" fortfarande överleva. Larchmont ligger i närheten av flera andra Westchester County städer och byar.

Historiska sevärdheter

Området kring Larchmont innehåller många punkter av historiskt intresse. John Jay, den första överdomare av Högsta domstolen och andra guvernör i New York, kommer från området. I närheten Rye, New York, är hans barndomshem öppet för visningar under sommaren. Dessutom, hans ålderdomshem i Katonah, ca 25 miles norr om Larchmont, är öppen för turer året runt. En annan historisk gestalt, Thomas Paine, bodde också i området. Hans stuga är inredd för att spegla livet under frihetskriget perioden.

Rekreation

New Rochelle, några minuter sydväst om Larchmont, är hem till Glen Island Park, en allmän strand med sjösättning anläggningar. Vissa delar av Glen Island Park, som ursprungligen var en utväg, är noterade på det nationella registret över historiska platser, däribland flera slott byggdes för att användas som en öl trädgård och restaurang. Promenader och cykling finns i Westchester County äldsta park, Bronx River Parkway Reservation. Den 13,2 mil lång park, med dammar, träbroar och en mängd olika träd, är mindre än en 10-mil bilresa sydväst om Larchmont.

Konst och kultur

Museer, gallerier, pjäser och kulturella aktiviteter finns i överflöd i området. Med Larchmont närhet till New York City, besökarna har tillgång till Big Apples förstklassig kultur. Närmare genom den Emelin teatern i Mamaroneck har musiker, dans grupper och spelar från september till juni. Hudson River Valley är rik med historiska och kulturella betydelse. Kykuit, Rockefeller godset, ligger här, i staden Sleepy Hollow, ca 20 miles nordväst om Larchmont. Besökare kan turnera i huset och se Rockefeller personliga konstsamling, som innehåller verk av Calder och Picasso. Flera turné alternativ är tillgängliga. Washington Irving hem, Sunnyside, är i Tarrytown, i närheten av Sleepy Hollow. Guider i tidstypiska kläder, tar dig genom Irvings hem och trädgårdar. Anläggningen och utställningar är öppna från 1 april till 31 december.

Attraktioner för barn

Lekland i Rye, ett nöjesfält med karuseller, skridskoåkning, simning, miniatyr golf och sjö aktiviteter, har en obegränsad enda prisstruktur för alla aktiviteter. Skridskoåkning och simning verksamhet finns också på närliggande eftergifter. Lekland är öppen under sommarmånaderna, men ishallar förbli öppen året runt.


  

Kommentar