Hur man köper en Pencil Skirt

March 9

Hur man köper en Pencil Skirt


Pennkjolar är en stapelvara i dammode och ett måste i varje kvinnas garderob. Inte bara är de eleganta och vackra, men de erbjuder en vacker, kurviga look på varje organ. De är perfekta för dag eller natt och kan kopplas ihop med nästan alla blus eller jacka. Använd dessa steg för att lära sig lite mer om pennkjolar och hur man köper en.

Instruktioner

1 Jämför pennkjolar. Även om grundform av pennkjol är densamma, kan designers, färger och tyger variera kraftigt. Sticka är en stor väv för hösten och vintern, medan ljusare tyger är bra för våren och sommaren.

2 Välj färg för dig. Den vanligaste och klassiska färgen på pennkjol är svart, men vitt är elegant och det finns andra stora färger också. Hitta rätt pennkjol, sedan köpa två eller tre av dem i en mängd olika mixa och matcha färger du kan bära med någonting.

3 Invest. Även om du kan hitta en bra kjol för ungefär $ 36 (Dotti), om du hittar en hög kvalitet en mer, anser att det är en investering. Eftersom pennkjol är en klassisk objekt som aldrig går ur stil, kanske du vill spendera lite mer på framsidan för att få års värde av förslitning av det.

4 Prova på. Försöker på kläder innan de köper kan vara en viss, men många kvinnor inte gillar eller inte gör tid att prova kläder på medan shopping. Ta dig tid att prova pennkjol du på. På grund av den smala form, kan dimensionering vara annorlunda än andra kjolar du äger. Om du är kurviga, be om hjälp från butikspersonalen att hitta rätt kjol för dig.


  

Kommentar