Hur man skall höja & Feed grodynglar

August 24

Hur man skall höja & Feed grodynglar


Höja grodyngel med barn är ett utmärkt sätt att visa dem olika skeden av livet och att lära dem om tillväxt och förändring. Grodyngel kan placeras i flera dammar, bäckar och små vattendrag i hela USA. Det mest effektiva sättet att fånga ett grodyngel att växa hemma är med en liten mesh nät. Grodyngel kan också köpas på flera husdjur och damm leverans butiker.

Instruktioner

1 Placera grodyngel i en ren, slät sidig behållare, såsom en glas akvarium eller fiskskål. Det bör vara ungefär en liter varmt vatten för varje ett grodyngel i behållaren. Lägg dechlorinating tabletter till vatten enligt förpackningens anvisningar om du fyller behållaren med kranvatten. En utomhus damm är också en lämplig behållare för att hysa de grodyngel.

2 Häll grodynglarna direkt in i behållaren. Inte hantera grodyngel som naturliga oljor som förekommer på dina händer kan orsaka en negativ reaktion på de känsliga grodyngel.

3 Förse grodyngel med massor av skugga om du håller behållaren utomhus. Detta kan åstadkommas genom att placera behållaren under en skugga träd eller markis. Om du funderar på att använda ett barns pool eller en damm att innehålla grodyngel, vara säker på att det finns gott om skugga.

4 Mata grodyngel kokt sallad. När sallat kokas ner till en fuktig konsistens, skär den i mycket små bitar. Sallat kan också frysas för att uppnå samma sörjig konsistens. Mängden mat varje kommer att äta kommer att bero på tillväxtstadiet av grodynglet och antalet grodyngel i behållaren. Mata grodyngel genom trial and error men ta bort eventuellt kvarvarande mat efter en timme, som lämnar det bakom kommer att leda till missfärgning i vattnet.

5 Fortsätt att mata grodyngel en diet av växter tills benen börjar utvecklas. När detta inträffar måste ett levande protein ersätta all-anläggningen diet. Detta kan komma i form av bladlöss, mjölmask eller mygglarver.

6 Ge grodyngel med lily pads eller filialer när benen börjar utvecklas som detta är också Samtidigt när lungorna kommer att börja utveckla. Detta kommer att säkerställa den nyligen utveckla grodan kommer att ha en fast yta att hoppa på det är ur vattnet.

7 Separera grodyngel som har utvecklat ben från de andra som utvecklas i en långsammare takt. Grodyngel ta ungefär sex till tolv veckor för att växa till en mogen groda och olika grodyngel kommer att växa med olika hastigheter. Mindre, omogna grodyngel som får stanna hos froglets kan bli middag som mogna grodyngel är köttätare och äter mindre, svagare grodyngel.

8 Fortsätt att mata mognads froglet en diet av levande insekter tills den når mognad. På denna punkt kan du antingen välja att släppa groda eller behålla den som ett husdjur. Se till att du har en inhemska arter av groda innan du släpper den till den omgivande miljön.

Tips

  • Grodyngel pulver kan matas till de omogna grodyngel i stället för kokt sallat.

  

Kommentar