Hur man klär sig som en kommunistisk

June 28

Oavsett om du är i behov av en ovanlig Halloween dräkt, eller bara letar efter ett sätt att imponera den socialistiska kvinnan i ditt liv, kan du behöva veta hur man klär sig som en kommunist. Naturligtvis inte alla kommunister klä exakt samma, men det finns vissa likheter som du kan spela på att se din socialistiska bäst. Tänk dock på att klä sig som en kommunist kan ge dig några negativa uppmärksamhet från några.

Instruktioner

1 Låt ditt ansiktshår att växa. En skägg är det bästa alternativet. Du kan underhålla och trimma det, men om du vill låta den växa lång och yvig, a la Marx, gärna göra det.

2 Kasta på illasittande jeans eller khaki byxor. Du är en kommunist nu, har du inte lust att köpa byxor som passar dig bra. Precis så länge de täcker dig de gör sitt jobb bara hitta.

3 Använd en vanlig, enfärgad, button-down arbetsskjorta. Beige eller mörkblå är bra färgval.

4 Don stövlar. De ska se ut som du inte har städat upp dem eftersom du köpte dem år sedan.

5 Sport en vanlig, beat-up ser överrock. Det bör vara varm och praktiskt, och inte så lätt för ögonen.

6 Bär en prop. Om du är ute efter att klä sig som en kommunist för en Halloween-fest, skulle en lämplig prop vara "Kommunistiska manifestet" av Karl Marx.

Tips

  • Var medveten om att kommunisterna är inte de mest populära människor i många länder. Tänk på att du kan vara att föra dig själv lite problem om du klä sig som kommunist.

  

Kommentar