Hur Smooth Rough tånaglar

December 9

Rough tånaglar är tillräckligt för att du vill bära sneakers evigt. Men när sommaren kommer att ringa, vill du inte att dölja dina fötter! Du borde visa dem med en mördare par flip-flops. Läs vidare för att upptäcka hur man rättar till din tånagel fläckar för vackra fötter utan att kostnaden för en pedikyr.

Instruktioner

Hur Smooth Rough tånaglar

1 Smörj fötterna, och se till att täcka dina tånaglar. Gnid in så naglarna kommer inte att vara hala när du arbetar med dem. Ta en nagelband cutter och trimma överskott döda nagelband, sedan trycka tillbaka de återstående nagelbanden med en nagelfil. Ren under tånaglarna med nagelfil om det behövs.

2 Klipp tånaglarna till önskad längd. Trimma dem så de är inte taggiga eller för lång. Oroa dig inte om att göra dem mjuka ännu; detta kommer att ske i senare steg.

3 Ta tånagel kvarnen och slå på den. Grind sida till sida längs varje tånagel, utjämning ner och stoppa ibland att torka bort tånagel spån med en fuktig pappershandduk. När du är klar, mala dem uppifrån och ned. Gå längs framkanten och jämna ut.

4 Använd en spik buffert för att jämna ut överst på varje spik när du har torkas av tårna med en fuktig pappershandduk. Smörj en tånaglarna och gnid in. Detta kommer att suga in någon död hud som är kvar och gör dina fötter ser mycket friskare. Applicera en klarlack av nagellack för en extra glans.

Tips

  • En fransk manikyr är ett bra sätt att dölja missfärgning i tånaglar.

  

Kommentar