Hur länge att koka Alaska King Crab Legs

January 16

Hur länge att koka Alaska King Crab Legs


Kungskrabba är en av de mest berömda havet livsmedel i världen, även tjäna sina egna ryktbarhet tack till "Dödlig fångst" verklighet tv-show. King crab ben är en delikatess, men det viktigaste att njuta av dem är att veta hur lång tid att laga dem.

Know Your Crab

Såvida du klättra ombord på en crabbing båt och ta till Berings hav, du kommer inte att vara matlagning rå krabba ben. Kungskrabbor som fångas utanför Alaska, kokas ombord på fartygen och sedan frystes. Det är därför skal krabba som du köper är röd, vilket indikerar att det redan har tillagats. När det gäller kungskrabba, benen har det bästa köttet tillgängliga och är den mest eftertrak avsnitt. När du köper krabba från butiken, det är liten chans att du kommer att köpa något annat än ben.

Frysta krabba ben

Undvik att köpa tinade krabba ben, som upptiningsprocessen ofta kan leda till en förlust i smak. Tina helt frusna ben i ditt eget kylskåp och koka dem omedelbart efter att de tinas. Detta kommer att möjliggöra maximal smak.

Förbered Pot

Få en stor kastrull och fyll den ungefär halvvägs med kallt vatten. Lägg en matsked salt och placera kastrull på en varm brännare. Du kan lägga krydda på denna punkt, även om du vill. Föra vatten till en koka.

Koka Crab

När vattnet har kommit till en stark rullande koka, tillsätt krabba benen och minska värmen till medium. Låt krabba benen i blöt i den fortfarande kokande vatten under sex minuter och sedan ta bort dem. Skölj dem, knäcka dem och njuta.

Tänk på alternativ

Kokande kungskrabba är allmänt accepterat som ett sätt att koka benen, men du kan också ånga krabbor i ungefär sex minuter över kokande vatten. De kan också bakas, täckt med aluminiumfolie, i ett enda lager i en flat tallrik vid 350 ° C. Ett annat alternativ som många krabba älskare inte ens tänka på är att grilla krabba ben. Bara borsta benen med olivolja och slänga dem på en het grill galler. Grillen bör vara vid en temperatur av ca 300 ° F, och krabba bör kokas över värmekällan för direkt grillning. Laga mat på en sida i fem minuter, sedan vända benen och koka i fem minuter.


  

Kommentar