Förteckning över Bussresor i South Dakota

February 22

Förteckning över Bussresor i South Dakota


Sightseeing bussturer tar dig till nästan alla av South Dakota största attraktioner. Detta är en mycket billigare, bekvämt och avkopplande sätt att njuta av sevärdheter än att hyra en bil. Du behöver inte oroa dig för att gå vilse, och det kommer att finnas guider som kan erbjuda intressanta lustiga om de olika platserna.

Gray Line of Black Hills Tours

Detta researrangör erbjuder Grand Legend Tour, en busstur som tar dig genom Iron Mountain Road i Custer State Park. Du kommer att besöka den gamla västra guldgruvstaden Keystone, promenera längs Presidential Trail och Avenue of Flags och visa största bergsristningar i världen på Mount Rushmore och Crazy Horse Memorial. I turen ingår en frukost med kex och gravy, hash browns, ägg, korv eller bacon och en drink samt en tur på ett 1880 vintage tåg som tar dig till den stora amerikanska Frontier. Turnén är nio timmar lång och är prissatt till $ 64 för vuxna och $ 44 för barn, som av 2010.

Black Hills Discovery Tours

Denna ansedd aktör har erbjudit bussturer i den vackra Black Hills i South Dakota sedan 2001. Riding luftkonditionerade bussar är ett bekvämt sätt att se de många sevärdheterna i intressen. Några av de turer erbjuder inkluderar en rundtur i södra Black Hills och Mount Rushmore monumentet, som inkluderar ett stopp vid Sylvan och gratis vinprovning; en rundtur i norra Black Hills, som inkluderar ett stopp vid den historiska staden Deadwood, Mount Moriah kyrkogården och Tatanka Interpretive Centre och en rundtur i Badlands National Park. Föraren kommer att göra täta stopp för toaletter och fototillfällen. Alla turer inkluderar allt-du-kan-äta lunchbuffé, entré till alla sevärdheter och gratis hämtning och lämning till dina hotell.

Dakota Frontier Tours

Med lokala guider som din värd, kommer denna mycket personliga busstur plocka upp och släppa av vid ditt hotell. Turer i södra Hill, som inkluderar Wildlife Loop på Custer State Park, Needles Highway och Mount Rushmore kostar $ 75 för vuxna. Turer i norra Hill som inkluderar Spearfish Canyon och Terry Peak är prissatta på $ 85 för vuxna. Turer i Badlands National Park kostar $ 95 och inkluderar stopp på Ellsworth Aerospace Museum. Alla priser gäller från och med 2010.


  

Kommentar