Hur använder jag Aloe Vera för hår?

September 17

Hur använder jag Aloe Vera för hår?


Använder fel produkter i håret kan lämna en kemikalierester film och göra det känns halta eller orent. Aloe vera är en naturlig behandling som kan användas för att fixera skadat hår. Det kan också bidra till att vända några av håravfall som beror på sjukdom eller starka kemikalier. Aloe vera är rik på många vitaminer, inklusive vitamin B, C, A och E, som gör håret glansigare och friskare.

Instruktioner

1 Blanda en kopp schampo med 2 koppar av aloe vera. Kontrollera att du använder en ren aloe vera förening, inte en kemiskt förbättrad kombination. Flaskan ska läsa 100% stabiliserats. Blanda de två ingredienserna noggrant.

2 Blöt håret över diskbänken eller i duschen. Massage blandningen i håret och ägna extra uppmärksamhet åt hårbotten. Skölj blandningen av grundligt med kallt vatten. Håll resten i en lufttät behållare i kylskåpet.

3 Gör din egen balsam genom att lägga saften från en citron, ½ kopp ren aloe vera, och några droppar eterisk olja för doft. Blanda väl och hålla i en tättslutande behållare i kylskåpet.

4 Rub aloe vera i handflatan och köra den genom håret. Låt det stanna i håret i ca 10 minuter och skölj ur.

5 Använd en aloe vera hårgelé mellan schampo. Det finns ett antal märken på marknaden. Hitta ett du gillar och massera den sparsamt i hårbotten och huvudet mellan tvättar.

Tips

  • Håll hårvårdsprodukter kall, och de kommer att vara mer lugnande när du använder dem.
  • Om du har plötslig oförklarlig håravfall, rådfråga din läkare.

  

Kommentar