Idéer för chokladöverdragna jordgubbar

July 3

Idéer för chokladöverdragna jordgubbar


Chokladöverdragna jordgubbar är en välsmakande behandla. Det finns många sätt att göra din choklad halvljus jordgubbar sticker ut från den typ av choklad du använder för att lägga till godis och nötter beläggningar till chokladlagret, och det finns många användningsområden för chokladöverdragna jordgubbe. Gör choklad täckta jordgubbar är också en perfekt inledande matlagning lektion för pre-teens och tonåringar.

Olika typer av choklad och Coating Tillbehör

Coat dina jordgubbar i mjölkchoklad om du vill ha en söt smak. Täcker dem i mörk choklad fungerar bäst för dem som vill ha en starkare, bitter choklad smak. Vit choklad är en intressant twist på traditionell mjölk eller mörk choklad. Blanda några typer av choklad tillsammans för marmorerad tittar jordgubbar. Lägg finhackad jordnötter, valnötter, färgade godisbitar - såsom cupcake strössel eller tunt skivade choklad godis - för en annan smak och utseende.

Förberedelse

Placera dubbel panna på spisen och tillsätt smör och choklad till din panna. Mängden produkt du kommer att använda beror på hur många jordgubbar du vill att belägga; alltid följa ditt recept. Stå vid smältande choklad och konsekvent rör. Doppa jordgubbarna i den smälta chokladen och lägg på ett ark av vax eller bakplåtspapper. Låt svalna i kylen. Placera jordgubbar i frysen i tre till fem minuter om dina jordgubbar inte torkar snabbt. Dessa jordgubbar är bäst ätas samma dag de görs.

Display och service

Placera väl torkad choklad halvljus jordgubbar i en låda. Glöm inte att rada lådan med vax papper; Detta säkerställer att de inte hålla sig till det inre. Knyt ett band runt lådan och ge sig som en god gåva. Placera ett sortiment av choklad halvljus jordgubbar på en serveringsbricka och passerar runt efter middagen som en enkel att tjäna dessert. Låt gäster coat sin egen choklad doppade jordgubbar genom att ha fondue krukor och tvättas jordgubbar redo vid ankomsten. Var noga med att ge små aptitretare storlek plattor, fondue pinnar och massor av servetter.

Tillfällen

Choklad doppade jordgubbar är en söt behandla på nästan alla tillfällen. De är idealiska för fester och alltid lämplig för Alla hjärtans dag Gifting. Gör dem en masse och frysa dem att dethaw innan en part. Undvik serverar choklad doppade jordgubbar om du bor i särskilt varmt klimat eller under varma säsonger som chokladen smälter snabbt.


  

Kommentar