Vad kan jag ha med färgen Charcoal?

August 6

Vad kan jag ha med färgen Charcoal?


Träkol är en mörkgrå, nästan svart nyans som anses vara en varm neutral på färghjulet. Som en neutral nyans, kan kol-färgade kläder kan parats ihop med ett antal andra färger och mönster för att skapa en sofistikerad stil. I bära träkol med andra nyanser, använder kol som huvud garderob komponent, såsom en kostym, klänning, kjol eller byxor.

Instruktioner

1 Välj grå och vita kläder. För en elegant utseende, par kol-färgade kläder med andra nyanser av grått och vitt. Med denna metod kan blanda upp strukturer av de olika nyanser lägga till visuella intryck av utseendet. Som exempel kan nämnas en mörkgrå tweed kostym med en blek pärlgrå siden skjorta eller blus, eller kol twill byxor eller kjol med en sofistikerad vit chiffong blus eller en tung stickad vit bomull kabel tröja.

2 Välj delar av silver och svart, som kompletterar kol kläder som huvud garderob bitar och tillbehör. Vid val av svarta punkter att bära med träkol, plocka olika tyg texturer för att bryta upp den mörka linjen och använda ljusare accent bitar för att skilja de två närliggande nyanser. Till exempel är en svart chiffong blus parat med en kol kjol fint accentuerat med en silverkedja bälte eller en svart och silver halsduk. Nyanser av silver, inklusive stålgrå och borstat silver, par fint med kol också.

3 Välj pastell objekt i olika nyanser av grönt, lavendel och ros rosa, som fint är anpassade till de djupa toner av kol. Undvik pasteller inklusive gul och blå, som normalt överskuggas av kol. Pastell bör begränsas till sekundära kläder poster när det paras ihop med träkol. Till exempel, en rosa blus parat med träkol byxor fungerar bra, medan en träkol blus med en pastellfärgad kjol inte producerar samma effekt.

4 Leta efter smickrande starka färger för att para ihop med träkol, särskilt från den röda familjen, som fuchsia, rödbrunt och körsbärsröd. Om blått är din stil, välj en kunglig blå nyans. Undvik apelsiner och gula, som krockar med djärvhet kol häftklamrar.

5 par en mönstrad kläder objekt med kol kläder. Välj antingen känsliga, diskret mönster eller djärva ränder och mönster i kompletterande nyanser. Till exempel kommer en mjuk rullningsmönster på ett tryckt blus plockas upp av den djupa färgen på en träkol tröja och skapa en mjuk, romantisk look; På samma sätt kommer en fet svart och silver pinstripe blus göra en visuellt tilltalande makt uttalande.

6 Välj silver, svart och grått tillbehör för att skapa flöde i en kol-fokuserad ensemble. Överväga grå eller svarta skor och silverfärgade detaljer såsom bälten, slipsar, smycken och manschettknappar.


  

Kommentar