Hur filé Grouper

December 12

Hur filé Grouper


Atlanten och Mexikanska golfen i USA ge en mängd olika groupers. De typer av arter varierar från en till tolv fot lång, och inkluderar svart havsabborre, gul fena, röd, Jewfish och Nassau. Innan hänge sig åt en god måltid av havsabborre, vet att det är hög i kvicksilver och månads måltider bör begränsas till en för män, två för barn under 12 år, och tre kvinnor. Filé grouper ordentligt för att undvika de små, taggiga ben.

Instruktioner

1 Tvätta grouper med kallt vatten, kör handen över kroppen av fisken tills det inte finns några tecken på skräp och det känns smidig. Om du planerar att hålla köttet bort vågen med en skalkniv.

2 Ta bort de interna innehållet genom skärning längs tarmen linjen. Gör ett snitt bakom gälarna och ta bort huvudet. Du kan använda huvudet för soppa istället för att kasta ut det.

3 Skiva fisken ner längden på dess kropp längs ryggraden, med början upptill. Tömma innehållet. Vinkel bladet mot ryggraden och använda en sågning rörelse. Ta svansen. Om du planerar att ta bort huden, börjar vid och tunt skär bort huden. Upprepa på andra sidan.

4 Ta varje sida och ta bort benen med kniven. När du har skinn och ben bort, känner längs filén för några ben kvar. Använd pincett för att avlägsna kvarvarande ben.

5 Tvätta filéerna under kallt vatten för att avlägsna eventuellt överskott av hud eller skräp. Skärpa filékniv efter en grundlig rengöring.

Tips

  • Se till att kniven är mycket skarp.

  

Kommentar