Poconos vinteraktiviteter

April 21

Poconos vinteraktiviteter


Pocono Mountains ligger i nordöstra Pennsylvania inom en två timmars bilresa från Philadelphia och New York, vilket gör Poconos de närmaste backarna till båda städerna. Även skidåkning är en viktig dra, erbjuder detta vackra bergsområde besökare vinteraktiviteter allt från snowboard och snö slangar till skridskoåkning, isfiske och även hundspann. Hundra procent snötillverkning garanterar att du har färsk pulver även när snön är inte i prognosen.

Utförsåkning

Pocono Mountains blev statens första kommersiella skidområdet 1946 och har välkomnat ett överflöd av skidåkare sedan. Även om det är svårare körningar för erfarna skidåkare, är blygsamma sluttningar Poconos särskilt lämpad för familjer och dem som lär bara att åka skidor. Det finns sju stora skidorter i Poconos området: Alpine Mountain (alpinemountain.com); Blue Mountain (skibluemt.com); Kamelrygg (skicamelback.com); Jack Frost Big Boulder (jfbb.com); Shawnee (shawneemt.com); Ski Big Bear (ski-bigbear.com); och Skytop Lodge (skytop.com). Blue Mountain har den högsta vertikala i Pennsylvania på 1,082 fot. Professionella skidlektioner finns på alla Pocono skiddestinationer och de flesta orter erbjuder även kvällsskidåkning; kontrollera i förväg.

Åka snowboard

Enligt Pocono Mountains Visitors Bureau, Poconos innehåller några av de bästa snowboard parker på östkusten, som klassificerats av "Transworld Snowboarding Magazine." Snowboard finns på alla de stora skidorterna i området, med spännande hopp och halva rör för erfarna snowboardåkare och mjuka kullar för nybörjare. Om du är ny till sporten, hyra en styrelse och ta en inledande snowboard klass innan du slår i backen.

Snow Tubing

Snö slangar är en familjevänlig aktivitet och fungerar bra för icke-skidåkare eller unga barn i gruppen. Klättra på en uppblåsbar tub och gå glida nedför en sluttning för en enkel och billig vintern spänningen. Skjut ner för backen i ett enda rör eller ta hela familjen och dela det roliga genom att klättra i en familj rör. Gå snö slangar på alla de stora skidorter, eller besöka Fernwood Winter Fun Center (fernwoodhotel.com) i Bushkill, en park tillägnad snowtubing.

Andra vinteraktiviteter

Om utförsåkning, snowboard och slang är inte din kopp te, det finns gott om andra aktiviteter för att hålla dig sysselsatt i Pocono Mountains. Om du letar efter lugn och ro, huvud ut för en eftermiddag av snöskor genom vackra skogar, slog ett skidspår, gosa under en filt i häst och släde, öva dina åttor på en skridskobana eller drop din linje genom isen och njuta isfiske. För en mer äventyrlig verksamhet, utforska gnistrande landskapet i Poconos regionen med snöskoter eller klättra ombord på en hundspann leds av ett team av Siberian husky.


  

Kommentar