Hur man skickar Unaccompanied Bagage

April 25

Hur man skickar Unaccompanied Bagage


Stående i långa rader på flygplatsen för att kontrollera ditt bagage och betala orimliga avgifter för förmånen att resa med dina kläder kan vara mycket frustrerande. För att göra det gå så smidigt som möjligt på flygplatsen, kan du istället välja att skicka ditt bagage framåt. Flera företag erbjuder tjänster som kommer att plocka upp ditt bagage hemma och leverera det dit du går. Sändning det själv kommer att bli mycket billigare, men båda alternativen är i allmänhet dyrare än att ta itu med de flygplatsavgifter. Om du är villig att betala, kan extra bekvämlighet vara värt det.

Instruktioner

Fraktbagage själv

1 Packa ditt bagage. Även om du skickar ditt bagage, det finns saker du kan inte packa så vissa poster inte kan skickas oavsett hur du skickar dem. Farliga material, sprit, skjutvapen och färskvaror är inte mailable.

2 Ta ditt bagage till UPS eller FedEx. Båda erbjuder speciella bagagetjänster. UPS har en speciell bagageboxen du kan använda för att skicka dina objekt.

3 Välj typ av leverans du vill, såsom jord, tredagars eller över natten. Marken är i allmänhet den mest ekonomiska, men det kan ta upp till en vecka. Därför är den mest ekonomiska valet fungerar bara om du planerar tillräckligt långt i förväg.

4 Ge rederiet med alla dina adressinformation och destinationsinformation. Betala avgiften och ta spårningsnummer. Bagaget bör väntar på dig när du når ditt mål.

Leverans Genom Bagage Company

5 Packa ditt bagage, och igen, se till att inte innehålla några farliga ämnen, sprit, skjutvapen och färskvaror.

6 Ring bagage företaget. Välkända bagage företag inkluderar Bagage Concierge och Bagage Club. Förse dem med det datum du vill att din bagage plockas upp, hur snabbt du vill att det ska komma till din destination och som locale du skickar. De kommer att ge dig en offert; men du bör få några så att du har en grund för jämförelse.

7 Vänta bagage företaget att plocka upp ditt bagage från ditt hem på den angivna dagen. Du kan också få dem att plocka upp ditt bagage från ditt jobb, eller var du vill att de ska plocka upp dem. Företaget ser då att ditt bagage kommer till din destination på den begärda dag.

Tips

  • Om du skickar ditt bagage själv, fråga om du kan sätta ett lås på det när de har kontrollerat att se att det inte finns några farliga eller begränsad material i bagaget.

  

Kommentar