Skillnader mellan SoColor & Färg Fusion

May 7

Skillnader mellan SoColor & Färg Fusion


Redken Color Fusion och Matrix SoColor är båda hårfärgningsmedel som finns i salonger. De är båda permanenta färgalternativ som inte säljs i lådor på apotek. Det finns många likheter mellan dessa produkter och inte mycket skillnad.

SoColor Hårfärg Fakta

SoColor hårfärgnings är en produkt av Matrix som innehåller en cera-oljekonditioneringskomplex som villkor håret i upp till 30 schampon. Den innehåller också en HexaForce polymer som tränger djupt in i cortex av håret trådar för att bygga håret structure.The Ceramide Complex och katjonisk polymer och med ytan på håret så att delar inte är mer porösa än andra. Jojobaolja ingår också i ingredienserna.

Färg Fusion Hårfärg Fakta

Redken Color Fusion Advanced Performance är en permanent hårfärg kräm som sägs skapa en fräschare, flerdimensionell hårfärg. Den levereras i över 100 nyanser i sex kategorier, och kan användas för att lätta, mörkare, matcha naturliga hårfärg, täcka grått eller skapa andra utseende.

Likheter

Båda produkterna är permanenta hårfärgningsprodukter som kommer i en mängd olika färger och lovar att främja friskt hår.

skillnader

Båda färger anspråk på att erbjuda liknande resultat så den huvudsakliga skillnaden är varumärket och därför salongen tillgänglighet och pris.


  

Kommentar