Hur man ansöker olivolja i en hund öra

August 29

Hur man ansöker olivolja i en hund öra


Hundar, särskilt sådana med öron, är benägna att öroninfektioner. Fukt, smuts och även skadedjur, såsom öronskabb, alla konspirerar mot ditt husdjur hörselgångar. Även om det finns många kommersiella öron behandlingar som är tillgängliga, kan naturliga som fungerar lika bra och vara ett hälsosammare alternativ för din hund. Använda olivolja för att rengöra din hunds öron infektioner och skadedjur och förhindra öroninfektioner är ett naturligt sätt att ta hand om din hunds öron. Ansökan kan göras med en bomullstuss eller fingrarna.

Instruktioner

1 Öppna en liten flaska olivolja och ta bort pour insatsen, om det finns en.

2 Slice två vitlöksklyftor i halv och lägga till i olivolja. Tillbaka locket. Låt vitlök sitta i olivoljeflaskan ur direkt solljus under ungefär en vecka. Skaka flaskan med jämna mellanrum.

3 Sila vitlöken från olivolja med en mask sil eller cheesecloth. Tillsätt olivolja tillbaka till flaskan med en tratt eller lägga den i en sluten behållare.

4 Doppa en bomullstuss i vitlöksolja och placera en del i din hunds öra. Massera in oljan in med pinnen eller fingrarna. Fortsätta tillämpa olja tills någon mörknade utsläpp har lösts upp. Torka med en pappershandduk och återanvända en liten mängd olivolja. Upprepa för det andra örat.

Tips

  • Använda olivolja som en behandling för öronskabb faktiskt kväver och svälter de öronskabb.

  

Kommentar