Hur man Värm en Precooked hummer

June 1

Hur man Värm en Precooked hummer


Hummer är vanligtvis kokta när fortfarande lever. De flesta villaägare inte har utrustning för att laga levande hummer. Många företag komma runt detta problem genom att sälja förkokta hummer för hushållsbruk. Förkokta hummer anländer kylda eller frysta, och det kan vara lite svårt att räkna ut hur att värma dem. Enligt Sander Lobsters.com, är det bästa sättet att värma hummer att koka dem i vatten i några minuter precis innan du äter dem.

Instruktioner

1 Fyll en stor kruka om halvvägs med vatten. Värma vatten tills det börjar koka. Vattnet bör ha små bubblor i botten, men det bör inte vara en rullande boilg. Om vattnet kokar alltför mycket, kan du enkelt KOKA hummer. Sänk värmen om det börjar koka för mycket.

2 Placera hummer i det kokande vattnet. Det kan vara till hjälp att placera hummer i potten med hjälp av tång, som släppa hummer direkt i vattnet kan orsaka varmvatten att fly från potten, vilket kan orsaka brännskador på huden.

3 Koka hummer i två till tre minuter. Ta hummer från potten med tång och servera genast, så att köttet fortfarande är varm. Inte koka hummer längre, annars kan leda till att köttet KOKA, vilket gör det svårt och svårt att äta.


  

Kommentar