Hur man hyra en RV i Ventura County, Kalifornien

May 21

Hur man hyra en RV i Ventura County, Kalifornien


När du reser Kalifornien landsbygden genom fritidsfordon, kan du njuta av de flesta av de bekvämligheter i ett hem när du kör den öppna vägen. Dagens husvagnar är som hem på hjul, komplett med kök, badrum och sovande utrymmen. En RV kan tillåta dig och din familj att ta resor utan att känna stängd eller begränsad som du kanske i en bil eller lastbil. Familjemedlemmar kan äta, spela spel, titta på TV eller ta en tupplur medan du gör din väg till nästa destination. Att hyra en RV kan vara ett enkelt och prisvärt sätt att njuta av bekvämligheten med RV resa.

Instruktioner

1 Kontakta RV återförsäljare eller biluthyrningsfirmor i Ventura County, såsom 1st Choice RV (1stchoicerv.com) eller RV Uthyrning av Amerika (rvrentalsofamerica.com/ventura-ca-rv-rental) och fråga hur många husvagnar de har tillgängliga för uthyrning, vad storlek husvagnar de har för uthyrning, och om du kan ta en för en provkörning.

2 Provkör en enhet som passar din budget och behov. Du måste kunna hantera en så stor bil och bör ta ut det innan du hyr den för en familj resa. Be att få se den senaste inspektionsrapporten och mekanisk rapport för att undvika hyra och RV med kända problem eller problem som kan tvinga dig av vägen när du är ute och reser.

3 Skapa en resväg för din resa. Från Ventura County, avgöra hur lång tid du förväntar dig att behöva RV och ungefär hur många miles du kommer att resa, och uppskatta hur mycket du kommer att spendera på bränsle under resan RV. Antalet dagar, miles reste och mekanisk underhåll krävs kan påverka kostnaden för att hyra en RV. Fråga hyra agent om byrån har några särskilda krav du måste uppfylla, såsom att lämna in en resväg eller ta en RV säkerhetsklass, innan du kommer att kunna hyra en RV.

4 Presentera ditt körkort och nuvarande bilförsäkring kortet till uthyrning agent. Din licens behöver inte vara från Kalifornien till hyra, men om du är från en annan stat, måste din licens vara aktuell i detta tillstånd. Du måste också visa bevis på giltiga och aktuella försäkring i ditt hemland. Du kanske kan köpa försäkring för RV direkt från uthyrare i tillägg till din personliga täckning. Återförsäljare eller byrå kommer också att kräva ett kreditkort och en andra form av ID, till exempel en bank kreditkort eller arbets ID med ett foto, för att täcka insättning och slutföra hyresavtalet.

5 Läs hela hyresavtalet innan du registrerar den. Se till att du förstår exakt vad kalifornisk lag och hyresavtalet ange att du är ansvarig för och vad biluthyraren kommer att täcka. Om något händer när du har RV, måste du vara medveten om det ansvar som båda parter i avtalet.


  

Kommentar