Hur du håller din Marble kavel ser trevligt

September 26

Marmor rullande stift har många fördelar. De är tunga och kräver väldigt lite tryck när rulla ut degen, att de inte håller sig till degen och de håller degen kallt eftersom de har en chill. Marmor rullande stift är också lätt att rengöra. Marmor kan bli färgade och repad, dock så du måste vidta vissa försiktighetsåtgärder för att hålla det ser trevligt. Rengöring av en marmor brödkavel kräver också vissa specifika ämnen och tekniker.

Instruktioner

1 Håll marmor brödkavel från kaffe, te, vin, citrusfrukter, tomater, vinäger och andra sura ämnen. De kan färga och etsa ytan.

2 Torka kavel med en ren, fuktig bomullstrasa efter varje användning, eller om det är nödvändigt, doppa trasan i varmt diskvatten och rengöra kavel. Doppa inte brödkavel i vatten.

3 Rena fläckar från kavel med ett neutralt pH utan slip rengöringsmedel, såsom väteperoxid eller aceton. Skölj omedelbart med rent vatten. Upprepa vid behov.

4 Använd en speciell marmor renare för att ta bort svåra fläckar, att noga följa tillverkarens anvisningar. Dessa rengöringsmedel finns på järnhandeln.

5 Förvara din marmor kavel i en bomull eller flexibel plasthylsa för att hindra den från att repas.

Tips

  • Tvätta inte en marmor brödkavel i en diskmaskin.
  • Använd inte någon typ av badrumsrengöringsmedel eller slipande rengöringsmedel på marmor kavel.

  

Kommentar