Idéer för Spring Bonnets

September 30

Idéer för Spring Bonnets


Bonnets har accessorized kvinnors garderober i århundraden. Början så långt tillbaka som medeltiden kyrkan gjorde en regel att kvinnor måste täcka sitt hår. Efter det, istället för att vara en skyldighet att kvinnor bar dem, blev det helt enkelt rätt sak att bära under dagen tills slutligen kvinnor började bära dem enbart i syfte att dölja sin identitet och skydda deras hud och hår från solljuset. De stannar inte vid de matronly, pryd designer som du ser med anor från 18th century. Numera de är roliga, färgstarka, och nästan alla material kan användas.

pappers hättor

Pappers motorhuvar kan vara en rolig hantverk för att dela med dina vänner eller ditt barn. Du kan enkelt använda papperstallrikar som det viktigaste materialet. Helt enkelt peta ett hål i två sidor av plattan och binda en sträng eller band genom dem. Se till att du skär strängen tillräckligt länge så att du kan knyta den runt hakan. Att dekorera, kan du använda allt från markörer och kritor till gåva rosetter, konstgjorda blommor och band. Du kan också få mer detaljerade genom att doppa konstruktionspapper i en flytande stärkelse och lim blandning och bildar en hatt.

sticka hättor

En motorhuv stickat från din favorit garn kan antingen trikå. Alla garn och vilken färg kommer att göra, men idén om en fjäder motorhuv bör omfatta ge dem utseendet och känslan av våren. Så använd ljusa färger som rosa, ljusblå, gul och ljusgrön. Om våren ännu inte har vuxit väder-wise i din region, kan du använda tovning garn. Med det kan du helt enkelt sticka eller virka din motorhuven. När du är klar, tvätta och torka den i varmt vatten och hög värme. När du tar ut det, har du en tjock, filtad ull hatt. Vem som helst kan hitta mönster i hantverk butik eller online.

Bomull / Tyg hättor

Bomull eller tyg motorhuvar är liknande i design till pappers motorhuvar behandlas ovan, men i stället får konstruerat av någon bomullstyg och sys på plats, snarare än limmas. Köp en redan gjort eller gör en användning av ett mönster transporteras i hantverk butiker eller online.

De kan vara utformade av vit bomull med spetskant som en söt utöver ett dop kappa för en baby. Välj någon mångfärgade linne för alla åldrar, eller till och med mönstrad bomull för dem som är mindre reserverade och känner för att göra ett uttalande. Bonnets har egentligen inga regler beträffande färg och material som används. Du kan dekorera dem med blommor, päls, band och gnistrar eller så kan du hålla det rätt och slätt.


  

Kommentar