Hur man gör Cheetah Art på naglarna at Home

September 12

Hur man gör Cheetah Art på naglarna at Home


Många flickor och kvinnor älskar att måla sina naglar. Gör en extra mode uttalande genom att måla naglarna i en rolig design i stället för en solid färg. En enkel men vågad design är gepard tryck. Eftersom gepard tryck är inte helt enhetlig, behöver du inte oroa dig för brister, vilket gör denna design perfekt för någon ny att spika konst. Köp nagellack pennor för att skapa mer exakta linjer än du skulle få från en borste. Det spelar ingen roll vilka färger du använder för att skapa dina Cheetah skriva ut naglarna.

Instruktioner

1 Måla naglarna en ljus färg. Om du inte vill ha en solid färg under gepard tryck, antingen hoppa över detta steg eller använd en klar polish. Först måla en linje ner spiken centrum, sedan lägga till ytterligare två linjer på varje sida för att helt och jämnt belägga nageln. Tillåta detta coat torka under 2 till 5 minuter.

2 Rita fläckar på nageln med en ljus färg. Om du har använt en ljus färg som bas, använder en något mörkare färg så prickarna sticker ut lite. Inte sätta fläckar alltför nära varandra. Låt färgen torka under 2 till 5 minuter.

3 skisserar partier av fläckar med en mörk färg. Svart, mörkblå eller lila fungerar bra. Inte helt beskriva prickar. Outline halva splotch, sedan hoppa en lucka. Fortsätt att beskriva splotch och sedan sluta, lämnat en annan lucka. Växla luckor "placering och bredd för att ge naglarna slump gepard-tryckmönster. Låt färgen torka under 2 till 5 minuter.

4 Måla en eller två lager klarlack över den torra gepard print för att hjälpa den håller längre och undvika flisning. Vänta tills klarlack torka helt så att du inte smutsar det.


  

Kommentar