Vardagliga Minerals Vs. bare Minerals

May 7

Everyday Minerals, en nykomling på mineralsmink scenen, håller sin egen när det gäller stora mineralsmink produkter. Varumärket erbjuder kvalitet ämnen till ett överkomligt pris. Bareminerals är en mycket populär mineralsmink varumärke vars produkter kan köpas på en mängd olika platser, inklusive sina egna "bareminerals butiker." Båda mineralsmink märken ge liknande ingredienser i tabellen.

Historia Mineral Makeup

Även om mycket populärt under de senaste åren, har mineralsmink funnits i mer än 30 år. Mineralsmink, mycket populär på grund av dess helt naturliga ingredienser, vanligen består av finmalda mineraler. De gynnsamma egenskaperna hos mineralsmink arbete med nästan alla hudtyper och är särskilt bra för känslig hud, eftersom de inte innehåller några starka kemikalier, färgämnen eller andra ingredienser än kompensera traditionella kosmetika.

Vardagliga Minerals Märke makeup

Everyday Minerals varumärke tar tillfredsställelse i att vara en "grymhet-fri och vegan" företag. De testar inte på djur och har även undertecknades den med PETA. Deras mineralsmink är mycket billigt jämfört med sina konkurrenter, varav en är bareminerals. Vill du prova Everyday Minerals innan du köper? Everyday Minerals erbjuder gratisprover för kostnaden för frakt eller så kan du köpa urvalsstorlekarna för de flesta av sina produkter för $ 2,50.

Bare Minerals Brand Makeup

Den bareminerals motto är "makeup så ren kan du sova i den." Bareminerals består av 100 procent ren krossade mineraler från jorden och de hävdar att deras foundation varumärke började mineralsmink trenden. Om du är ny på bareminerals kedja eller till och med mineralsmink helt och hållet, huvudet i en bareminerals Boutique eller Sephora butik för att få en makeup artist prova produkterna på dig innan du begår.

Likheter

Everyday Minerals och bareminerals båda stolta över med helt naturliga ingredienser i sina produkter. Båda linjerna verkar vara fri från färgämnen, talk och doft, liksom alla andra hårda ingredienser.

olikheter

Everyday Minerals erbjuder billigare produktlinje av de två, och det medför mer av ett urval stiftelse färg. Bareminerals har ett bättre rykte för sina produkter, eftersom de har varit i branschen längre än Everyday Minerals.


  

Kommentar