Hur tar jag Länkar Off My Timex Watch att förkorta den?

February 20

Hur tar jag Länkar Off My Timex Watch att förkorta den?


Timex grundades på 1850-talet, är inriktat på kvalitet, massproducerade klockor. De är kända för att föra välgjorda klockor till massorna, och före tillkomsten av den moderna elektriska klocka, var en av de få företag som producerade klockor i prisintervallet för den vanliga människan. En Timex klocka band kan förkortas genom att ta bort några länkar.

Instruktioner

1 Placera urtavlan nedåt på mjuk trasa medan du arbetar med det, för att undvika repor i ansiktet eller kroppen.

2 Leta upp små hål i klockan bandet nära spännet. Varje länk bör ha ett hål som innehåller en tapp som löper genom bandet. Det bör också finnas en pil tryckt på undersidan av bandet, att indikera riktningen för att skjuta tappen.

3 Med användning av en mycket liten skruvmejsel eller annat litet drivande verktyget, tryck på stiftet ur bandet i pilens riktning. Du kan behöva dra ut stiftet på den andra sidan med fingrarna, men var noga med att inte böja stiftet.

4 Ta bort så många länkar som behövs för att ändra storlek armbandet. Ta länkar från båda sidor av bandet för att hålla klockan ser ännu.

5 Gå med i bandet sidan tillsammans, tryck sedan sprinten tillbaka in i motsatt riktning mot pilen. Trycka från den andra sidan kan skada stiftet. När du är klar, ta klockan på handleden för korrekt dimensionering.

Tips

  • Om du har problem, ta klockan till en lokal juvelerare. Många kommer att ändra klockarmband för en mycket liten avgift, och kommer att erbjuda råd och rätt verktyg.
  • Vid användning av metallverktyg runt klockan, vara försiktig eftersom boetter och ansikten skrapa lätt.

  

Kommentar