Hur man gör en kokosolja Hair Conditioner

June 6

Kokosolja är en av de mest djupt fuktgivande oljor tillgängliga. Även om namnet antyder en flytande konsistens, är kokosnötolja faktiskt en fast vit substans. På grund av dess mycket återfuktande egenskaper, är kokosnötolja en stor ingrediens att använda i en balsam. En kokosolja balsam är den perfekta näring för torrt hår som desperat behöver lite näring.

Instruktioner

1 Place 2 msk. av kokosolja i en plast bunke. Användning av en spatel, börjar knådning av den fasta olje tills den börjar mjukna något till en tjock, krämig konsistens.

2 Tillsätt 1 msk. av sötmandelolja i plastskålen. Fortsätt röra tills kokosolja och mandelolja har blandats ihop.

3 Lägg till en ärtstora mängd rosen betong till blandningen. Ett konkret är en ingrediens som ger skönhetsprodukter en behaglig färg och bredbar konsistens. Använd baksidan av sked för att bryta upp rosen betong för att göra det lättare att blanda.

4 Placera elvisp på låg och försiktigt slå blandningen i ca 5 minuter. Du bör ha en krämig, skummande pasta när du är klar.

5 Om du vill använda, täcker håret från rötterna till tips med kokosolja balsam. Låt balsam för att mätta dina lås för 10 till 15 minuter, skölj sedan av.

Tips

  • Du kan ersätta jojoba eller olivolja med mandelolja. Tillsätt några droppar av din favorit eterisk olja för att ge hårbalsam en behaglig doft.

  

Kommentar