Handväskor Bra för Mommies

February 21

Handväskor Bra för Mommies


Moderskap inte bara förändrar ditt liv, men processen medför även om förändringar i dina dagliga vanor. Borta är de dagar då du kan lämna huset med en liten handväska och plånbok. Du kanske tycker att det är omöjligt att lämna hemmet utan en massa förnödenheter. Ändå detta betyder inte att du måste försumma din personliga stil. Analysera dina behov och hitta en handväska som är inte bara mamma-vänlig, men elegant också.

Rum för nödvändigheter

Vid något tillfälle, kan du klåda att komma bort från den traditionella skötväska. Innan du nå för en vanlig handväska, se till att påsen i fråga kan bära alla dina behov. Påsen måste hålla dina personliga saker, såsom nycklar, plånbok, telefon och smink, liksom blöjor, flaskor, formel, snacks och leksaker för ditt barn. Om du har ett spädbarn, kan du behöva utrymme för en föränderlig matta, alltför.

Fack och fickor

Handväskor med flera fack och fickor är en mammas bästa vän, särskilt när du håller ett barns hand när han letade efter dina nycklar. Fack och fickor håller små föremål - såsom parkeringsmätare förändring och din mobiltelefon - så att du kan hitta dem i en hast. Lagra extra nappar, snacks och bandage där också. Se till att dessa fack har blixtlås så att dina artiklar inte vilse bland shuffle på lekplatsen eller i skolan.

Moderiktiga vs. Praktiska Styles

När du är redo att dike skötväska, inte plocka den första trendiga dimensionerade väska du hittar. Tänk på din garderob samt din budget innan du gör ett val. Chansen är båda dessa har ändrats, så att du inte kan köpa en trendig väska varannan vecka. Välj åtminstone en påse som du kan bära med någon outfit, och en som kan bära dig genom både krypa och gå stadier av ditt barns liv.

överväganden

Köp inte en väska som är för stor för att lätt hänger runt, särskilt som barnet blir större och tyngre. De bästa påsar hålla händerna fria, så välj färger med praktiska axelband. När barnet har vuxit ur flaskor och blöjor, omvärdera din handväska behov. Det kan vara dags att byta till en mindre väska som gör det lättare att köra runt med ditt barn.


  

Kommentar