Vad innebär E Mean i Boot storlek?

October 18

US boot storlek varierar från bredden AAA, som är den smalaste, till EEE, som är den bredaste. Storlek E avser en start bredd som är ett steg större än män medium, som är D, och tre steg större än en kvinno medium, som är B. Medium anses vara en normal storlek, men måtten på en storlek medium varierar beroende att profilera och i vissa fall, tillverkningslandet.

Bredd

Boot breddstorlekar är linjära. Varje storlek är 3/16 av en tum skiljer sig från den tidigare storlek. Stövlar med en E bredd, till exempel, är 16/03 av en tum bredare än samma typ av stöveln i en D bredd, och 9/16 av en tum bredare än samma typ av boot i en B bredd.

överväganden

Storleken på stövlar och andra skor varierar ofta efter märke, eller snitt. Om möjligt, prova skor innan de köper dem eller mäta dina fötter och jämför med en helt specifik storlekstabell.

Lösning

Bär ett extra par strumpor eller en tjockare par strumpor kan justera passformen av stövlar som är för stora. Däremot kan stövlar som är för små vanligtvis inte sträckas. Att köpa stövlar något för stor är därför bättre än att köpa stövlar som är lite för liten, enligt Big Black Boots.


  

Kommentar