Hur man använder en reptil ljus Clamp

January 16

Hur man använder en reptil ljus Clamp


Reptiler är en unik och rolig djur att ha i ditt hem. Att ta hand om dem är enkel, men de kräver ett par saker att hålla dem glada och friska. UVB lampor är mycket viktigt för din reptil välbefinnande. De kommer att sitta och sola sig under lampan för att absorbera UVB-ljus, vilket hjälper dem att producera D-vitamin i sina kroppar. Detta hjälper deras ben växa på rätt sätt. Att ha en sekundär källa av UVB-ljus är viktigt med sällskapsdjur reptiler, inomhus solen är inte tillräckligt för att uppfylla sina UVB-ljus krav.

Instruktioner

1 Konfigurera terrarium för din reptil specifika behov.

2 Bestäm var din reptil kommer sola i terrariet. Placera en sten för reptil att vila på. Sätt en skärm över terrariet för skydd.

3 Skriv på en tejpbit det datum du installerar den nya glödlampan. Stick papperet på sidan av lampan för din bokföring.

4 Placera aluminiumklämlampa med en 10,0 UVB lampa installerad ovanför reptil sola området. Om du använder en ny lampa, måste du tillåta ungefär två veckor av "burn-in" tid där lampan är som mest kraftfulla. Göra genom att placera lampan 16 till 18 inches över solar området.

5 Flytta lampan till cirka 14 till 16 inches över sola området en gång tvåveckors burn Tiden är över. Byt ut glödlampan en gång var sjätte månad för optimal prestanda.

Tips

  • Ta reda på vad föredra UVB inställningen är till arter av reptiler, eftersom denna inställning varierar.
  • Se till lampan är säkra och kommer inte att falla över eller ovanpå terrariet. Dessa lampor kan vara mycket varmt och kan starta bränder, och de kan allvarligt skada eller döda din reptil.
  • UVB-ljus tränger inte glas.

  

Kommentar