De bästa Ramar för glasögon

May 27

De bästa Ramar för glasögon


Att hitta de bästa ramar för glasögon har aldrig varit enklare eller billigare. Det brukade vara så att du var tvungen att välja från ett mycket begränsat urval av ramar på din lokala optiker kontor, men dessa dagar glasögonbranschen är big business och alternativen är nästan oändliga. Genom att följa några enkla riktlinjer, hittar du den perfekta paret för dig.

De bästa Ramar för ditt ansikte

Innan du börjar shopping för ramar är det viktigt att bestämma två saker: formen på ditt ansikte och om din bas färg är kyler (blå undertoner) eller varma (gula undertoner). Det finns sju grundläggande ansiktsformer: oval, avlång, rund, diamant, bas-down triangel, bas-up triangel och kvadrat. Vision rådet konsument hemsida har Eyecessorize.com en användbar illustrerad guide för att möta former och rekommendationer för de mest smickrande stilar för varje. Skala är också en viktig faktor; ramar som är för stora överväldiga ditt ansikte. Helst dina ramar bör öka din bästa ansikts funktionen med att upprepa något om det i form eller färg, till exempel välja en nyans av sköldpaddsskal som plockar upp den exakta nyans av dina bruna ögon.

De bästa Ramar för din personlighet

Din glasögon säger en hel del om dig innan du öppnar även munnen, så det är viktigt att tänka på hur du vill uppfattas innan du väljer dina ramar. Glasögon kan ge människor en antydan om vem du är, eller du kan använda dem för att skapa en bild. Konservativ, arty, sportigt eller chic, ändra dina ramar är en av de snabbaste sätten att dramatiskt förändra ditt utseende.

glasögon Trender

Glasögon är riktningen tillbaka mot djärva former, mörkare färger och större ramstorlekar; kallar det "Mad Män" inflytande, om man så vill. Ibland kallas nörd glasögon, är denna nörd-chic trend ökar i popularitet och visar inga tecken på att avta. En annan anmärkningsvärd utveckling är färgglada ramar, ett djärvt mode uttalande kanske bäst reserveras för en sekundär uppsättning av glasögon i fall du inte vill bära din "titta på mig!" glasögon varje dag. I andra änden av spektrumet, klara, färglösa eller kristall ramar är en annan glasögon trend för tillfället.

märkes

Populariteten av märkes tenderar att vax och avta enligt vad kändisar idrottsliga i en viss säsong, men vissa märken har bestämd uthållighet. Perenna favoriter är Dolce & Gabbana, Chanel, Gucci, Armani, Versace och Ralph Lauren. Amerikanska designern Tommy Hilfiger nyligen infört en rad av designer ramar och med tanke på fortsatta popularitet av märkets preppy chic stil, det verkar avsett att påverka konsumenterna.

On-line Återförsäljare

En av de största trenderna i glasögonmarknaden är tillväxten av online-återförsäljare och att tillväxten innebär stora rabatter för konsumenter från sajter som eyebuydirect.com och 39dollarglasses.com. En nyligen inträde på marknaden, tar Warby Parker rädslan av att köpa på nätet genom att uppmuntra kunder att prova innan de köper. Warby Parker ger kunderna möjlighet att välja fem par av ramar att prova på hemma gratis. Med så många prisvärda alternativ finns, är det enklare än någonsin att hitta det perfekta ramarna för dig.


  

Kommentar