Hur man skapar Kategorier för en kokbok

February 11

Hur man skapar Kategorier för en kokbok


Kokböcker kan hittas i nästan varje kök. Många människor köper sina kokböcker eller ta emot dem som hand-me-downs från familj och vänner som inte längre behöver dem. Många människor som tycker om matlagning har också en samling av sina egna recept. Att kunna organisera alla dessa ytterligare recept till din egen personliga kokbok kan göra att hitta recept som du vill ha snabb och enkel. Välja kategorier för din kokbok kommer att göra att hitta de recept ännu enklare.

Instruktioner

1 Många föredrar att ha recept som kategoriseras av kursen. Populära kategorier för den här metoden inkluderar aptitretare, huvudrätter, grytor, smårätter och desserter. Detta hjälper användaren att hitta den typ av mat han söker beroende på vilken del av måltiden han försöker göra.

2 En del människor föredrar att få sina recept sorterat efter ingredienser. Detta gör att du kan hitta ett recept att göra med de ingredienser som du kanske redan har i ditt hem. Möjliga kategorier för den här metoden innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, skaldjur och choklad.

3 Ibland kan du skulle föredra att kunna hitta mat som är bättre för en viss tid på dygnet. För denna metod, du enkelt kan kategorisera dina recept med kategorier såsom frukost, lunch, brunch, middag och dessert.


  

Kommentar